Χωρίς απουσίες η αποστολή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εν όψει Αμβρακίας Κωστακιών

Με όλα τα “βέλη στη φαρέτρα” ταξιδέυει στους Κωστακιούς ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, για να τεθεί αντιμέτωπος με την τοπική Αμβρακία, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα της Πιερίας, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η Ανθούλα Σαββίδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών κι έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, σε ένα ματς το οποίο είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται “εξάποντα”.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν και στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, με την Αμβρακία να προκρίνεται στα πέναλτι με 3-0, κι ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχε λήξει ισόπαλη 1-1. Το αυριανό παιχνίδι βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό και στις τάξεις του Αχιλλέα που προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη βάση τους με τους βαθμούς της νίκης, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα και βυθίζοντας παράλληλα τους αντιπάλους τους στον πίνακα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με χαλαρή σαββατιάτικη προπόνηση και η αποστολή θα αναχωρήσει για τους Κωστακιούς πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής.

πηγή: katerinisport.gr