Χ. Παναγιωτόπουλος: «Να βοηθήσω τον Εθνικό Φιλιππιάδας να πετύχει τους στόχους του»

Τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας θα φορά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ο 27χρονος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα της Φιλιππιάδας μετά από ενάμιση χρόνο που έπαιξε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Καλαμάτα.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σήμερα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο sportime24.gr όπου μίλησε για το λόγο που επέλεξε τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τους στόχους με τη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των «κυανόλευκων».

Sportime24: Γιατί από όλες τις ομάδες που σε «διεκδικούσαν» επέλεξες τον Εθνικό Φιλιππιάδας; Τι σε έπεισε να υπογράψεις;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου συγκεκριμένα νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου!!! Οι λόγοι που υπέγραψα είναι ο προπονητής και η διοίκηση. Με τον κ. Λιόντο και τον κ. Γιάννο έχω μια ιδιαίτερη σχέση -χημεία κάνοντας με να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό. Επίσης η αμοιβαία αγάπη με τον κόσμο της Φιλιππιάδας!!!

Sportime24: Με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας έκανες την καλύτερη χρονιά στην καριέρα σου. Τι σημαίνει για σένα ο Εθνικός Φιλιππιάδας;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Πολλές στιγμές θετικές, που δύσκολα μπορώ να ξεχάσω και θέλω να ζήσω ξανά.

Sportime24: Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτό θα πετύχω και εγώ τους δικούς μου, που είναι να χαρίσω στην ομάδα μου όσα περισσότερα γκολ μπορώ.

Sportime24:  Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις ανάμεσα στην ομάδα του τότε (2013-2014) και του τώρα;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Δεν υπάρχουν μεγάλες διάφορες και νομίζω πως η ομάδα του τώρα είναι πιο ενισχυμένη με πολύ καλούς παίχτες.

Sportime24: Την άλλη Κυριακή ο Εθνικός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππιάδα. Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς εφόσον σε επιλέξει ο προπονητής σου;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ναι πιστεύω  ότι είμαι απόλυτα έτοιμος μιας και δεν μου λείπουν αγώνες στην αγωνιστική σεζόν και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου και εγώ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Sportime24: Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Με τον κόσμο της Φιλιππιάδας έχω δεθεί συναισθηματικά και θα ήθελα να στηρίξει εμένα και τους συμπαίκτες μου στους επόμενους κρίσιμους αγώνες τους πρωταθλήματος του αποτελώντας τον δωδέκατο παίχτη που απ ότι έχω ακούσει λείπει από το γήπεδο!!! Κάνω κάλεσμα αρχής γεννωμένης από τον επόμενο αγώνα  με τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππιάδα να δώσετε βροντερό παρών