1ο Διεθνές CAMP-σεμινάριο προπόνησης τερματοφύλακα στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα το διάστημα 9-12 Ιουνίου 2016 με συνδιοργανώτρια την ΟΧΕ

afisa_preveza

Ο υποτομέας Χειροσφαίρισης, του τομέα Αγωνιστικών Αθλημάτων, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης οργανώνει με συνδιοργανωτές την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, το Δήμο Πρεβέζης και την Περιφερειακή Ενότητα Πρεβέζης της Περιφέρειας Ηπείρου το 1ο Διεθνές Camp – Σεμινάριο Προπόνησης Τερματοφύλακα στη Χειροσφαίριση από 9-12 Ιουνίου 2016 στην Πρέβεζα.

Το Camp – Σεμινάριο θα έχει συνεδρίες πράξης και θεωρίας. Κατά τη διάρκεια του Camp – Σεμιναρίου καταξιωμένοι προπονητές και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διδάξουν τα “μυστικά” του τερματοφύλακα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Camp – Σεμινάριο στην ιστοσελίδα

http://handballgoalkeepers2016.weebly.com

Επίσημες Γλώσσες Αγγλικά και Ελληνικά

Στο Camp – Σεμινάριο θα δοθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης από την δομή της Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο οποίο θα δίνονται πιστωτικές μονάδες ECTS.

Το Camp – Σεμινάριο απευθύνεται σε αθλητές χειροσφαίρισης, προπονητές χειροσφαίρισης, καθηγητές φυσικής αγωγής, καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα τη χειροσφαίριση, σε επαγγελματίες του χώρου καθώς και σε κάθε είδους συνοδό που θέλει να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο προπονητικής και ασχολείται με το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Στόχοι του Camp – Σεμιναρίου είναι:
Να δώσει έμφαση:
-Στην σημαντικότητα του ρόλου του τερματοφύλακα στη χειροσφαίριση
-Στην αναγκαιότητα του προπονητή τερματοφύλακα στη χειροσφαίριση
-Στην αναγκαιότητα κάθε ομάδας να έχει προπονητή τερματοφυλάκων στη χειροσφαίριση
Να δώσει πληροφορίες και γνώσεις:
-Στους αθλητές – τερματοφύλακες χειροσφαίρισης
-Στους προπονητές τερματοφυλάκων χειροσφαίρισης
-Στους προπονητές χειροσφαίρισης

πηγή