10ος πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας – Οι δηλώσεις των αθλητών

Αθλητές απ όλη την Ελλάδα αλλά  και διακεκριμένοι μαραθωνοδρόμοι ,  πήραν μέρος στον 10ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο της Λευκάδας που γέμισε ζωή την πόλη μετά από δύο χρόνια.
Εκατοντάδες οι δρομείς και στις τρεις διαδρομές έτρεξαν με δυνατό αέρα  κάτι που δυσκόλευε την προσπάθειά τους. Παρόντες τόσο ο Βουλευτής Θανάσης Καββαδάς όσο και ο δήμαρχος Χ. Καλός και ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Κτενάς , που μπορεί να μην έτρεξαν αλλά ενθάρυναν τους αθλητές.  Ακολουθούν τα αποτελέσματα καθώς και οι δηλώσεις των αθλητών που έφτασαν πρώτοι στον τερματισμό:
Αγώνας 21 χλμ Άνδρες :
Palamini Michele 01:10:30
Αγώνας  10 χλμ Άνδρες:
Δημήτρης Τασόπουλος 30:06:14
Αγώνας 5 χλμ Άνδρες :
Γεωργίου Αλέξανδρος 15:00:55
Αγώνας 21 χλμ Γυναίκες :
Στεφανία Λεοντιάδου 1:26:10
Palamini Michele: “Το δύσκολο αυτού του αγώνα, ήταν ο άνεμος διότι φυσούσε πολύ. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την νίκη.”
 Τασόπουλος Δημήτρης: “Ήρθαμε από το Αίγιο οικογενειακώς, ερχόμαστε κάθε χρόνο γιατί μας αρέσει ο αγώνας σας. Μας φιλοξενεί η διοργάνωση και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ελπίζουμε να έχουμε υγεία και να είμαστε κάθε χρόνο εδώ να σας βλέπουμε και να περνάμε καλά.”
Γεωργίου Αλέξανδρος: “Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας σήμερα στη Λευκάδα, δύσκολος αγώνας βέβαια λόγω του αέρα που φυσούσε. Είχε αρκετό ανταγωνισμό. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου που με καθοδηγεί και του χρόνου εύχομαι να είμαστε καλά να ξανάρθουμε.”
Στεφανία Λεοντιάδου: ” Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση στην Λευκάδα. Είναι η δεύτερη φορά που τρέχω και το απόλαυσα πολύ. Ο καιρός ήταν δύσκολος είχε πάρα πολύ αέρα αλλά χάρηκα επειδή κάνω προπόνηση για Ημιμαραθώνιο και Μαραθώνιο και θα ήταν μία τέλεια προετοιμασία για αυτό που κάνω τώρα.”  
πηγή: lefkadapress.gr