22 ΧΡΟΝΙΑ COPLA BEACH BAR

Το Copla, το αγαπημένο beach bar της Λευκάδας, κλείνει 22  χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα επικό πάρτι.

Το Copla Beach Bar γιορτάζει τα γενέθλιά του με ένα φαντασμαγορικό πάρτι, το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Ιουλίου, στη μοναδική παραλία του Καθίσματος στη Λευκάδα.

Εκπλήξεις, happenings και κορυφαίοι DJs θα συμπληρώσουν ένα διήμερο με πολύ κέφι, ζωντάνια, χορό και αληθινά συναισθήματα. Ένα photo booth θα βρίσκεται στον χώρο προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να αιχμαλωτίσουν τη στιγμή. Το party θα ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι και θα συνεχίζεται μέχρι ο καλοκαιρινός ήλιος να εξαφανίζεται πίσω από τη θάλασσα.

Το πιο ιστορικό beach bar της Λευκάδας για 22 καλοκαίρια τώρα προσκαλεί τους επισκέπτες να δημιουργήσουν αναμνήσεις και να νιώσουν αληθινά συναισθήματα. Με άριστη εξυπηρέτηση, φιλικό προσωπικό, εύγευστα κοκτέιλ και προσεγμένες γεύσεις, δημιουργεί την ατμόσφαιρα για απίθανα καλοκαίρια πλάι στο κύμα. Με ευκαιρίες για απόλυτη χαλάρωση, αλλά και δυνατά πάρτι που ξεσηκώνουν.

Ακολουθείστε το Copla Beach Bar στα social media, για να μάθετε περισσότερα για το διήμερο πάρτι, αλλά και για να ενημερώνεστε για τα event που διοργανώνει το beach bar όλο το καλοκαίρι.

www.facebook.com/coplalefkada/

www.instagram.com/copla_lefkada/?hl=en

 

Copla Beach Bar

Παραλία Κάθισμα, Λευκάδα

Τηλέφωνο: +30 26450 29411

Email: info@copla.gr