Το «ευχαριστώ» του Λευτέρη Βέρμπη στο Σούλι Παραμυθιάς

Ο Λευτέρης Βέρμπης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ευχαρίστησε τις διοικήσεις του συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην πρώην πλέον ομάδα του.

Αναλυτικά: 

Κλείνοντας ένας κύκλος τριών υπέροχων ετών στον Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς κι ανοίγοντας ένας νέος, ελπίζω ανάλογος, στον Απόλλωνα Πάργας, νιώθω την υποχρέωση αλλά κυρίως την ανάγκη να εκφράσω δημόσια κάποιες ευχαριστίες…
Κατ’ αρχάς στις διοικήσεις του συλλόγου…Με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα, με στηρίξανε στα “δύσκολα” και πορευτήκαμε αυτά τα χρόνια με αγάπη κι εκτίμηση, με κοινούς στόχους τους οποίους πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό εκπληρώσαμε.
Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Για την εκτίμηση και τον σεβασμό στο πρόσωπό μου αλλά και στον σύλλογο που αγωνίστηκαν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις, ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες και είναι οι κύριοι συντελεστές των όποιων επιτυχιών.
Αφήνω τελευταίους τον Σωτήρη τον Ζαραβέλα και τον Γιάννη τον Λώλη που ήταν πάντα δίπλα μου…Πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι! Τους ευχαριστώ θερμά και τους οφείλω πάρα πολλά!
Έχω πολλούς ακόμη λόγους αλλά κυρίως σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την οικογένειά μου…Ο Τηλέμαχος κι ο Μάξιμος σας αισθάνονται παραπάνω από φίλους!
Εύχομαι υγεία κι επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και ό,τι καλύτερο για την ομάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης που τόσο την αγαπάνε και παρά τις δυσκολίες αυτοί θέτουν στόχους και μοχθούν να τους εκπληρώσουν.