Ανανέωσε με ΠΑΣ Αχέρων ο Κωνσταντίνου!

Τέταρτη ανανέωση στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μετά τους Φράγκο, Βέρμπη, Βλάχο με τον Βαγγέλη Κωνσταντίνου ν’ ανακοινώνεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται το ρόστερ της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Αχερων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Βαγγέλη.
Ο ποδοσφαιριστής μας συμφώνησε άμεσα με τον σύλλογο την ανανέωση της συνεργασίας μας σε μια πολύ δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι χαρά μας που ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του και με δεδομένη τη αγάπη του για την ομάδα θα παραμείνει στην οικογένεια μας.
Στόχος μας παραμένει η διατήρηση του ποιοτικού κορμού της ομάδας που έφερε την πετυχημένη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία του ποδοσφαιριστή μας μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει ανακοινωθεί και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.