9ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος..

Ολοκληρώθηκε αισίως και χωρίς απρόοπτα ο 9ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος. παρότι ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε να βγει η καθιερωμένη φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα.  Ακολουθούν τα αποτελέσματα καθώς και οι δηλώσεις των αθλητών που έφτασαν πρώτοι στον τερματισμό:

Ημιμαραθώνιος Ανδρες:

 1. Palamini Michele 01:07:51
 2. Αναγνώστου Θεόδωρο 01:10:35
 3. Μαγγίνας Δήμος   01:11:29

 

Ημιμαραθώνιος Γυναίκες:

 1. Μανούσου Μοσχούλα  01:24:53
 2. Σαπίου Βηθλεεμ  01:27:18
 3. Τσαλακώστα Δήμητρα  01:28:10

 

Αγώνας 10 χλμ. Άνδρες:

 1. Νίκου Βασίλειος 00:35:42
 2. Καρέτσος Ιωάννης 00:36:08
 3. Μπατσούλης Απόστολος 00:37:48

Αγώνας 10 χλμ. Γυναίκες:

 1. Ζωναρά Άννα 00:44:55
 2. Schrefer Jacqueline 00:48:06
 3. Haumann Katrin 00:48:51

Αγώνας 5 χλμ. Άνδρες:

 1. Γεωργγαντζής Μιχαήλ 00:17:10
 2. Μακρής Ανδρέας 00:17:14
 3. Ματσούκας Γιάννης 00:17:30

Αγώνας 5 χλμ. Γυναίκες:

 1. Νικολοπούλου Ελένη 00:19:14
 2. Μαραγιάννης Χριστίνα 00:20:21
 3. Ντόστα Σταυρούλα 00:22:12

 

Palamini Michele: “Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό πριν την έναρξη και κατά διάρκεια του Ημιμαραθωνίου ο καιρός ήταν κατάλληλος για να δώσουμε το 100%. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. ” 

Δήμος Μαγγίνας: “Ήταν μια πάρα πολύ ωραία διαδρομή επίπεδη και παρά πολύ όμορφη. Λίγο ο καιρός μας δυσκόλεψε και ο αέρας και η βροχή αλλά κατά τα άλλα νομίζω ανταπεξήλθαμε πολύ καλά σε χρόνο”

Μανούσου Μοσχούλα: “Ήταν πολύ ωραία διαδρομή, πρωτόγνωρη εμπειρία. Το ευχαρίστηθηκα αν και δυσκολεύτηκα αλλά έτσι ξεπερνώ τα όρια μου και μου δίνει κίνητρο να ξανά προσπαθήσω για κάτι ακόμα καλύτερο.”

Ζωναρά Αννα : “Ήταν ωραία. Για το τρέξιμο οι συνθήκες ήταν καλές. Ίσως σε κάποια σημεία γλιστρούσε, δεν είχε δυνατό αέρα κόντρα, σε λίγα σημεία.  Ήταν καλύτερες από πέρυσι οι συνθήκες και πιστεύω και από άλλες χρονιές.”

Μαραγιάννη Χριστίνα: Είναι η έκτη χρονιά που παίρνω μέρος και έχω τρέξει σε όλες τις αποστάσεις του αγώνα. Είμαι χαρούμενη γιατί έκανα και καλό χρόνο και γενικά μου αρέσει ο αγώνας αυτός με όλη την διοργάνωση γιατί είναι άψογα όλα. Βέβαια οι καιρικές συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες αλλά όλα καλά στο τέλος.

Τσαλακώστα Δήμητρα: “Ένας ονειρικός αγώνας σήμερα. Όπως είπε και ο εκφωνητής ο καιρός ήταν μαζί μας. Αυτό το ψιλόβροχο μας ευνοεί και μας κάνει το τρέξιμο πιο εύκολο. Ωραία διοργάνωση, λίγο το κρύο να ήταν πιο ήπιο γιατί έχουμε συνδυάσει την Λευκάδα με πιο καλοκαιρινές μέρες.”

Σαπίου Βηθλεέμ :  “Ήταν πολύ όμορφα. Πολύ όμορφη διοργάνωση. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να κάνεις ρεκόρ. Το ευχαριστήθηκαμε και του χρόνου να είμαστε καλά να είμαστε εδώ.”

Καρέτσος Ιωάννης:  “Είμαστε από Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ερχόμαστε κάθε χρόνο. Φέτος πιστεύω βοηθήσε ο καιρός και ας έβρεξε ήταν λίγο καλύτερα πιστεύω. Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα ερχόμαστε κάθε χρόνο. Μπράβο στους διοργανωτές.”

Νίκου Βασίλειος: “Είμαστε από Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση.  Είναι μια από τις καλύτερες που γίνονται ανά την Ελλάδα. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά και στους εθελοντές που συμμετείχαν. Όσον αφορά τον αγώνα είναι αυτός ο λεγόμενος αέρας που έχει εδώ η περιοχή αλλά όλα καλά.  Πάμε για τον επόμενο.”

Μπατσούλης Απόστολος από τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας:  “Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές της Λευκάδας και πάμε για τον επόμενο.”

Νικολόπουλου Ελένη:  “Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν την ώρα του αγώνα γιατί έβρεχε. Ήταν όμως καλές  πριν γιατί προλάβαμε και κάναμε ζέσταμα. Ο κόσμος κατά τη διάρκεια ήταν μια κινητήριος δύναμη  καθώς  ενθάρρυνε και χειροκροτούσε πάρα την βροχή. Ήταν μια πάρα πολύ άρτια διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια. Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανά έρθουμε.”

Θεόδωρος  Αναγνώστου: “Μια πολύ ωραία διοργάνωση την οποία έχει επιμεληθεί ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλανδρος . Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Μαραγκό που έχει αναλάβει σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα σε όλους τους φορείς που βοήθησαν συγχαρητήρια. Η διαδρομή είναι  πάρα πολύ ωραία και ο καιρός σήμερα ήταν  πάρα πολύ  ωραίος για τρέξιμο. Ίσως δεν ήταν πολύ ωραίος για τους θεατές και για αυτούς που ήθελαν να κάνουν την βόλτα τους. Για τους αθλητές όμως ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα. Από εκεί και πέρα του χρόνου πιστεύω να είμαστε πάλι  εδώ.”

Schrefer Jacqueline:  “Ήταν πολύ ωραία.  Ο καιρός στην αρχή ήταν υπέροχος με τον ήλιο και στη συνέχεια έβρεξε.  Για μένα ήταν καλό γιατί είχα ζεσταθεί αρκετά οπότε ήταν τέλειο.  Η διαδρομή ήταν υπέροχη  με το νερό ολόγυρα. Δεν είχα ξανά τρέξει εδώ οπότε μου άρεσε.”

Haumann Katrin: “Είμαι από την Γερμανία και ήρθα να δω την αδελφή μου. Άκουσα για τον αγώνα και μου αρέσει πολύ να τρέχω και έτσι είπα να συμμετάσχω.  Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και ο καιρός ήταν υπέροχος επειδή έβρεχε και μου αρέσει ο συγκεκριμένος καιρός για τρέξιμο.  Ήταν μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση.”