Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ - 01/05/2026
Τέλος ο Νίκος Βέκιος απο τον Απόλλωνα Πάργας
Συντάκτης: Sportime24


Ο Νίκος Βέκιος αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλων Πάργας, όπως γνωστοποίησε σήμερα με δήλωση του!
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βέκιου:
Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρονια μεγαλης προσπάθειας έφτασε το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα μας Απόλλωνα Πάργας.Την προηγούμενη χρονιά ποδοσφαιρικής σεζόν 2024 —2025 και αφού επι σειρά γενικών συνελεύσεων δεν έβγαινε συμβούλιο και δεν θα κατέβαινε η ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς συμβούλιο χωρίς παίκτες και χωρίς καν ενημερότητα από την γενική γραμματεια αθλητισμού μπήκα μπροστάρης στην δημιουργία συμβουλίου και μετέπειτα στην εύρεση παικτών για την ομάδα.Παικτες δεν υπήρχαν ολοι οι Παργινοι εξαφανισμένοι απο το γήπεδο αυτοί οι λίγοι που υπήρχαν φυσικά παρόλα αυτά και σε κόντρα όλων των φιλόσοφων ότι η ομάδα θα διαλυθεί και δεν θα μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα.Καταφεραμε και στήσαμε την ομάδα με παιδιά όλα από την Παργα και μόνο μια μεταγραφή τον Νίκο τον Μπομπορη και τον ευχαριστώ προσωπικα που ήρθε να βοηθήσει με πολύ λίγα χρήματα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση Κάναμε το γήπεδο εργοτάξιο μαζέψαμε όλα τα ΠΑΡΓΙΝΑ παιδιά αυτά τα λίγα που παίζανε δεξιά αριστερά αλλά που τα είχαν παρατήσει για χρόνια άλλα από τις ακαδημίες και άλλα τα κυνήγαγα από τα μηχανάκια να τα κατεβάσω στο γήπεδο Η ομάδα καταφέρε τελικά να πάρει βαθμολογικά την ίδια θέση που πήρε ή ομάδα την προηγούμενη χρονια κάνοντας με μεγάλο μπατζετ πρωταθλητισμό.Εφετος η χρονιά ποδοσφαιρικά ήταν ποιο δύσκολη γιατί έφυγαν 8 παίκτες άλλοι για σπουδές άλλοι φαντάροι άλλοι γιατί δεν ήθελαν να λειτουργήσουν με κανόνες (συμμετοχή στις προπονήσεις και να έχουν υποχρεώσεις αλλά όταν μπορούν αν θέλουν και αν αν αν εμείς προσωπικά δεν διώξαμε κανέναν από το γήπεδο.Παλι ή ομάδα πέτυχε τον μεγιστο στοχο μπαίνοντας στα μπαράζ Στα δύο χρόνια έγινε ενας σκελετός πολύ καλός που ένα συμβούλιο που αγαπάει πραγματικά την ομάδα μπορεί να επένδυση για κάτι καλύτερο.πολυ εύκολα πλέον.Θελω εδώ να τονίσω για να ξέρει όλος ο κόσμος της Πάργας και θα το γράψω με κεφαλαία γράμματα και αυτό το γνωρίζουν όλα τα άτομα του συμβουλίου Μόνο και μόνο για την αγάπη μου προς την ομάδα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ.Κατι άλλο που θα γράφθει πάλι με κεφαλαία γράμματα Η ομαδα αναγκάστηκε για να λειτουργήσει να φέρει εφέτος τρία ξένα παιδιά με πολύ χαμηλό κόστος τα χρήματα αν εξαιρέσεις το φαγητό και την διαμονή ήταν χατζηλικι όχι αμοιβή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
(1) Θέλω πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω από επερσυ τους ΧΑΛΚΗ ΤΑΣΟ -ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΟ όπως φυσικά και τα υπόλοιπα παιδιά του συμβουλίου που μπήκαν στα δύσκολα αλλά αυτοί ήταν οι μπροσταρηδες και στο να στηθεί αγωνιστικά η ομάδα και ιδιαίτερα ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΗ !!!
(2)Θελω να ευχαριστήσω το φετινό συμβούλιο το οποίο είναι και επίσημα ψηφισμένο από τις εφετινές εκλογές που έγιναν
(3) Θέλω επίσημα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα από τους ποιο μικρους μέχρι τους μεγαλύτερους και αυτά που προσπαθήσαμε να τους μάθουμε να μπαίνουν στην ζωή από την πόρτα και όχι από το παράθυρο αλλά ιδιαίτερα τα 4-5 από τα μεγαλύτερα ΠΑΡΓΙΝΑ παιδιά που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα και που μόνο αυτά ξέρουν τι έχει γίνει πραγματικά και με τι συνθήκες σε αυτά τα δύο χρόνια
(4) Θελω να ευχαριστήσω τους φροντιστές της ομάδας Ζαγοράκη και Βεκιο Ευαγγελο καθώς και τον ψυσιοθεραπευτη Γκίκα
(5) ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΝΤΟΥΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ
Χωρίζουν οι δρόμοι μας με την ομάδα και με τον τρόπο που έγινε προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα τα οποία δεν θέλω να εξωτερικεύσω. γιατί δεν το έχω ανάγκη.Θα είμαι πάντα κοντά αλλά και απόσταση από την ομάδα χωρίς να δίνω δικαιώματα στα παπαγαλάκια για οτιδήποτε Φευγω με το Κεφάλι ψηλά και στα δύσκολα που δεν το ευχομαι να υπάρχουν στο μέλλον πάλι θα επιστρατευθούν αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και δεν μπαίνουν μέσα για ιδιοτέλεια.
Ο. ΝΙΚΟΣ Ο ΒΕΚΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ.
Με μεγάλη εκτίμηση και πάντα καλή πορεία στην ομάδα μας
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΒΕΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



















