Super Cup με Χριστακόπουλο (2-1)

Με δύο γκολ του επιθετικού της, η Δόξα Κρανούλας πανηγύρισε τον τίτλο.

Το πρώτο τρόπαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου διεκδίκησαν στο Πανηπειρωτικό την Τετάρτη (30/8) η ομάδα του Σιαφάκα και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η πρωταθλήτρια ομάδα αντιμετώπισε τον κυπελλούχο σύλλογο της ΕΠΣ, με το τρόπαιο τελικά να καταλήγει στα χέρια της Δόξας Κρανούλας, χάρη σε δύο γκολ του Χριστακόπουλου. Ο επιθετικός των «οράνιε» άνοιξε το σκορ στο 23′ με προβολή, έπειτα από σέντρα του Μαρμούτα, ενώ στο 65′ σημείωσε το δεύτερο τέρμα, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 52′ ο Παπαδόπουλος. Να σημειωθεί πως την αναμέτρηση υπήρξε και χαμένο πέναλτι, από τη μεριά της Δόξας Κρανούλας, με τον Παπαϊωάννου να αποκρούει την εκτέλεση του Παρχαρίδη στο 31′.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Β. Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Πάσχος (74′ Μπούτζας), Ηλίας, Νιτσιάκος (46′ Γκόλιας), Νάσιος, Τσιέπας, Τσουμάνης, Διαμάντης, Μαρμούτας, Παρχαρίδης (90′ Κιτσάκης), Χριστακόπουλος (83′ Παράσχης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρ. Αγγέλης): Παπαϊωάννου, Τσίντας (38′ Ψαρράς Ν.), Τάτσης (46′ Μπισέλας), Μπελά, Πιτσόλης, Νικόπουλος, Αλεξίου (76′ Βασιλάκης), Λιάσος, Πήλιος. Παπαδόπουλος Ε., Μελιγγιώτης

Διαιτητής: Ζαμπαλάς

Βοηθοί: Κοττόρος, Ντότης

liganews.gr