Ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα εξέδωσε σήμερα την παρκάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές τόσο του ΠΑΣ Πρέβεζα όσο και του Αχέροντα Καναλακίου, καθώς και την άψογη διαιτητική τριάδα για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή ενός πραγματικού ντέρμπι το περασμένο Σάββατο.

Τα μικρής έκτασης επεισόδια που προκλήθηκαν από φιλάθλους και των 2 ομάδων, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μελών και των 2 Διοικητικών συμβουλίων για την αποφυγή τους, αμαυρώνουν την εικόνα του αγώνα και προφανώς τα καταδικάζουμε.

Στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του πρωταθλήματος δε συμβάλλουν ανακοινώσεις με ψευδή στοιχεία (“…μίσθωση από τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα λεωφορείου και πληρωμή των εισιτηρίων συγκεκριμένων οπαδών…” , “…η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα δεν προνόησε και δεν είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μη συμβεί τίποτα από όλα αυτά…”).

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως με πρωτοβουλία του, ο πρόεδρός μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αχέροντα, 10 ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα για να συζητηθούν θέματα ομαλής διεξαγωγής του.

Είναι γνωστό εξάλλου πως στο γήπεδό μας δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό συμβάν και καμία ομάδα (συμπεριλαμβανομένου του Αχέροντα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου) δεν εξέφρασε ποτέ τη δυσαρέσκειά της για τη φιλοξενία μας.

Εν πάση περιπτώσει αυτή τη στιγμή δεν έχει αξία ούτε “πόλεμος ανακοινώσεων”, ούτε επιμερισμός των ευθυνών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη θέση ευθύνης μας, για να γίνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο ανταγωνιστικό με όλο και περισσότερους φιλάθλους που να το απολαμβάνουν.

ΤΟ Δ.Σ. του

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ