«Κόλλησαν» στο μηδέν (0-0)

Αν και ήταν καλύτερος, ο ΑΟΤ έμεινε ισόπαλος με τον Καραϊσκάκη, εντός έδρας, για την 25η αγωνιστική.

photo: intime.gr

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα, με τους Τρικαλινούς να πατούν καλύτερα, να είναι όμως άτυχοι και να μην καταφέρνουν να ολοκληρώσουν με γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον ΑΟΤ να πιέζει και να πατάει καλύτερα. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 34’, με τον Τόμιτς να σουτάρει και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 42’, ο Ανδρεόπουλος απείλησε με μακρινό σουτ, που έσωσε ο Μέλκας, ενώ το γυριστό του Σαχινίδη, στο 44’, έφυγε λίγο πιο ψηλά από την εστία.

Καλύτερα τα Τρίκαλα και στην έναρξη της επανάληψης, με την πρώτη στιγμή αν ανήκει στον Ανδρεόπουλο, στο 47’. Ο Μέλκας, απέκρουσε το γυριστό του Κοτσώνη, στο 73’, με τους παίκτες του Θωμά Γράφα να εξακολουθούν να πιέζουν, χωρίς να βρίσκουν το γκολ. O Μπουσινάκης βρέθηκε, για τους Αρτινούς, στο 78’ σε πλεονεκτική θέση αφύλακτος, όμως δεν ολοκλήρωσε σωστά την προσπάθειά του. Στο 80’ και πάλι ο Ανδρεόπουλος σούταρε, για τους Θεσσαλούς, αλλά αστόχησε.

ΣΚΟΡΕΡΣ: –

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τόμιτς (67’ Γροντής), Μιλοσάβλιεβ (83’ Τσίπρας), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (63’ Ζγκούρι)
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (74’ Μπουσινάκης, 88’ Νικολόπουλος), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης (63’ Κυριάκης), Ψιάνος, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)

πηγη: liganews.gr