Η Αναγέννηση Άρτας νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Μετά από ένα δυνατό ματς η Αναγέννηση Άρτας επιβλήθηκε δύσκολα στο γειτονικό ντέρμπι με 2-1 του ανταγωνιστικότατου ΠΑΣ Πρέβεζα.

Η Αναγέννηση Άρτας αν και βρέθηκε στο 12΄ με 1-0 πίσω στο σκορ τελικά σημείωσε μια τρομερή ανατροπή παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ όταν ο  Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια γύρισε παράλληλα και ο επερχόμενος Ελέζι από κοντά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Μιχάλη Βλάχου.

Παρά το εις βάρος της 1-0 η ομάδα του Τάσου Νταλάκα κατάφερε να βγάλει αντίδραση γυρίζοντας το ματς.

Αρχικά στο 16′ ο Σιδηρόπουλος με πλασέ μετά από σέντρα του Χούσου έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 36΄ η Αναγέννηση Άρτας κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Ο Σιδηρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ο Καραπιπέρης απέκρουσε, όμως ο επιθετικός της Αναγέννησης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 2-1 χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 81′ μετά από σέντρα του Μπατμά ο Φερεντίνος έκανε το σουτ ο Μήτσιος απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μανασής – Αλεξόπουλος (Τρικάλων)

Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Μήτσιος, Χεμπέγια, Σχισμένος, Παπαρούνης, Τσελά, Μανιώτης, Κραμπής (20΄ Νταλάκας, 74΄ Μαργαρίτης)), Χούσος, Παπακίτσος Α. (61΄ Παπακίτσος Δ.), Μπότσαρης(89′ Βασιλάκος), Σιδηρόπουλος.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Σακκάς (74΄ Diaw), Λαζανάς, Καρμοκολιάς, Ιασωνίδης, Γκίνη (65΄ λ.τρ. Σκαμνέλος), Ράμα (24΄ λ.τρ. Κόκκαλης), Φερεντίνος, Μπατμάς (82΄ Κατσαρός), Παπαδόπουλος, Ελέζι.

Βησσαρίων Σάκκος