Πρόκριση στα πέναλτι για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κέρδισε στα πέναλτι με 4-3 (1-1 κ.δ., παρ.) εκτός έδρας την Αλεξανδρούπολη ΦΣ και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Αλεξανδρούπολη άνοιξε το σκορ στο 53’ όταν ο Πατσιώρας εκτέλεσε το φάουλ, ο Νάσος Στοΐνοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον Βλάχο για το 1-0.

Ο Βέρμπης στο 58’ εκτέλεσε πέναλτι (η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι του Στοΐνοβιτς) και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Συριτούδη.

Το Καναλάκι στο 64’ ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Ροβίνας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βασιλειάδης με πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ της Αλεξανδρούπολης.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στην παράταση δεν κατάφερε κάποια ομάδα να σκοράρει και έτσι πήγε το ματς στα πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Πατσιώρας 1-0

Τσούτσης 1-1

Μαλτέζος απέκρουσε ο Βλάχος

Καπίας 1-2

Παπάζογλου 2-2

Φράγκος 2-3

Αμπραχαμιάν απέκρουσε ο Βλάχος

Ζδράβος απέκρουσε ο Συριτούδης

Γκαϊδατζής 3-3

Κυριάκης 3-4

Διαιτητής: Τσιλίκας (Καβάλας)

Βοηθοί: Ζαχαρίας, Δεδονάκης (Καβάλας)

Αλεξανδρούπολη FC : Συριτούδης, Δορουγιδένης, Στοΐνοβιτς Χρ., Μπαρμπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Σιδηρόπουλος (78’ Μαλτέζος), Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κ., Στοΐνοβιτς Αθ. (108’ Παπάζογλου), Σιώπης (68’ Θέμελης), Ρουμπιές (115’ Γκαϊδατζής).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Φράγκος, Καπίας, Βασιλειάδης (75΄ Παπανίκου, 115΄ λ. τρ. Κανταρτζής), Ζδράβος, Κυριάκης, Πότσης, Ροβίνας, Εμβραΐζογλου (100΄ Κωσταμένας), Βέρμπης (62΄ Τσούτσης).