«Διπλό» ανόδου για τον Απόλλωνα Πάργας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα περιφερειακά μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία ο Απόλλων Πάργας καθώς επικράτησε της Αναγέννησης Στάνου εκτός έδρας με το επιβλητικό 1-4.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31ο λεπτό με πλασέ του Τσιούνη μετά από κάθετη πάσα του Γώγα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει με τους 3 βαθμούς.

Στο 57ο λεπτό ο Απόλλων Πάργας ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1 με αυτογκόλ του Γώγα ενώ 3 λεπτά αργότερα παίρνει και το προβάδισμα με σουτ του Τουρμούσογλου.

Στο 78ο λεπτό ο Απόλλων τριπλασιάζει τα τέρματα του με πλασέ του Γεωργάκη και ασίστ του Τουρμούσογλου ενώ στο 81ο λεπτό κλειδώνει και τυπικά τους τρεις βαθμούς καθώς μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Αναγέννησης ο Γκόλιας με πλασέ έκανε το 1-4.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Γαλάνης – Σταθοπούλου (Αχαΐας)

Αναγέννηση Στάνου: Καραγκούνης Γεώργιος, Παγώνης Ευστράτιος, Καραλής Κωνσταντίνος (76′ Βασιλάρης), Μπακαδήμας Αναστάσιος, Ψηλός Οδυσσέας, Νικολογιάννης Νικόλαος, Γιαννιώτης Ηλίας, Καβαλάρης Αθανάσιος, Αγγέλης Χρήστος (69′ Δράκος), Γώγα Κλάιντι (62′ Μακριτίδης), Τσιούνης Παναγιώτης.

Απόλλων Πάργας: Κωνσταντάκος Δημήτρης, Βασιλείου Στέφανος, Κουλούρης Σωκράτης (53′ Γκόλιας), Διαμάντης Σπύρος, Πάκος Μπάμπης, Κύργιος Θανάσης, Ιωακειμίδης Χάρης, Γεωργάκης Δημήτρης (90′ Σουλιώτης), Τουρμούσογλου Άγγελος, Παπαρούνας Στέφανος (84′ Σαιντί), Αναστασίου Βαγγέλης (46′ Μπέλλος).