ΑΕ Καραϊσκάκης: Σκληρή δουλειά και αισιοδοξία…

Ίσως η ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι η μόνη ομάδα της Γ’ Εθνικής που έχει την δυνατότητα να κάνει την προετοιμασία της, σ’ ένα μοναδικό μέρος, όπου το φυσικό περιβάλλον κυριαρχεί επί των πάντων, αλλά δίνει την δυνατότητα στην ομάδα, να προετοιμαστεί σε πολύ καλές συνθήκες και ο καθένας να δείξει τις δυνατότητες που έχει χωρίς προβλήματα.

Την επιλογή της διοίκησης, να κάνει η ομάδα την προετοιμασία εκεί, έχουν εκτιμήσει οι πάντες, γεγονός που μπορεί και να οδηγεί σε συμπεράσματα… Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, εκτιμούν ακόμη περισσότερο, την αγωνία της διοίκησης, για να προκύψει κατά την φετινή περίοδο, η επιτυχία του στόχου της ανόδου στην Β’ Εθνική.

 

 

 

Η απεσταλμένη του “epithesi.gr” ΓΩΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, γράφει για την προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στην ασύγκριτης ομορφιάς τοποθεσία,  Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου  πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, υποδέχτηκε με θέρμη το ‘’epithesi.gr’’ ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Νάκης και το τεχνικό  επιτελείο της ομάδας.

Εκεί ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το 100% των δυνατοτήτων τους, για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα κυλούν ομαλά και οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν δύο προπονήσεις την ημέρα. Το φυσικό τοπίο βοηθά στην αποφόρτιση και χαλάρωση των ποδοσφαιριστών και παράλληλα η απομόνωση από τα… εγκόσμια τους κάνει να παραμένουν προσηλωμένοι  στον στόχο τους.

Συνομιλήσαμε με τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές… Ζητήσαμε να μάθουμε τις επιδιώξεις και τον στόχο τους για την ομάδα.

Μίκι Τσίρκοβιτς: “Η διοίκηση έκανε αρκετά καλές επιλογές, έχουν έρθει παίκτες που έχουν μία προσωπικότητα και έχουν κάνει αξιόλογη πορεία όπως είναι ο Ανδρούτσος, ο Λώττας, ο Καραγιαννίδης, ο Σκοπελίτης, ο Βελέτης , ο Γούλας. Σε συνδυασμό  με τους υπόλοιπους που έχουν παραμείνει από πέρυσι και έχουν δείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ήτανε πρωτοπόροι στην κατηγορία, σημαίνει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να επιτύχει πολλά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ομάδα να γίνει μια οικογένεια και μία παρέα και από εκεί και πέρα να γίνει μία προσπάθεια από όλους για το καλύτερο. Χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους άλλους τεχνικούς και την ομάδα να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης. Είμαι από τους προπονητές που δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι λαϊκισμοί. Πάντα οι προπονητές στην αρχή λένε τα καλύτερα λόγια για την συνεννόηση με την υπόλοιπη τεχνική ηγεσία, αλλά είμαι της άποψης πως όλα θα τα δούμε στην πράξη. Το μόνο που μπορώ να πω πραγματικά, είναι πως είμαι τυχερός που βρίσκομαι μαζί με αυτά τα παιδιά γιατί είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες όλα. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά και νομίζω πως έτσι θα τελειώσουμε κιόλας. Η πορεία θα δείξει αν θα πετύχουμε ή όχι”.

 

 

Αποστόλης Αβραμίδης: “Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα και στόχος όλων των συμπαικτών μου καθώς και εμένα, αποτελεί να ανέβουμε στην Β’ Εθνική. Θέλω να μην υπάρχουν τραυματισμοί, να είμαστε όλοι σαν οικογένεια και προσωπικά να βοηθήσω όσο μπορώ”.

 

 

Φίλιππος Σκοπελίτης: ‘’Η ομάδα δουλεύει σκληρά σε επαγγελματικά πρότυπα. Θέλουμε όλοι να ανέβει η ομάδα στην Β’ Εθνική, να έχουμε υγεία μέχρι το τέλος και να είμαστε σαν οικογένεια. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου όσο μπορώ”.

 

 

Νικόλας Παπανίκου: “Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Ήδη είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και βεβαίως  είμαι ικανοποιημένος  γιατί δουλεύουμε επαγγελματικά και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα  προσπαθήσω όσο μπορώ “.

 

 

Αριστείδης Λώττας: “Θέλω να έχουμε όλα τα παιδιά υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με το τεχνικό επιτελείο να είμαστε σαν οικογένεια και να πετύχουμε τις επιδιώξεις  μας. Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας όλα τα παιδιά για να γίνει η ομάδα όπως θέλει ο προπονητής μας. Στόχος  είναι το πρωτάθλημα και ελπίζω να τα καταφέρουμε”..

πηγή+φωτο: epithesi.gr