Έρχονται ανακοινώσεις για την ΑΕ Μεσολογγίου

Ανακοινώσεις θα πρέπει να περιμένουμε τις προσέχεις ημέρες ενδεχομένως και ώρες από την Νέα διοίκηση της  ΑΕ Μεσολογγίου, καθώς συμφώνα με τις πληροφορίες μας τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο βρίσκονται σε πλήρη οργασμό.

Πάμε εν τάχει να δούμε ποια είναι καυτά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το Νέο Δ.Σ της ομάδας, ώστε τις επόμενες ημέρες η ομάδα να μπει στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασία.

Προπονητής.. σε πολύ καλό δρόμο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δύσκολα θα μπορέσει να χαλάσει η καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές βρίσκεται το θέμα του νέου προπονητή που θα ηγηθεί της φετινής Νέας προσπάθειας, με τον τεχνικό κατά το παρελθόν να έχει φορέσει και τιμήσει την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου ως ποδοσφαιριστής.

Ανανεώσεις και μεταγραφές.. σε προχωρημένο στάδιο θα μπορούσαμε να που ότι βρίσκονται οι επαφές για την στελέχωση του φετινού ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουμε τις πρώτες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφικές κινήσεις.

Πέρα απ όλα τα παραπάνω αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για την σύνθεση του Νέου διοικητικού συμβούλιου της ομάδας.

Αυτό που διαφαίνεται από την πρώτη στιγμή από τις κινήσεις, και την άκρως μυστικότητα με την όποια κινείται η ομάδα ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα θέματα που είναι ανοιχτά, δείχνει ότι οι κανονιέρηδες την φετινή χρονιά και με την συμπαράσταση του κόσμου, θέλουν να ξαναβγούν στο προσκήνιο και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

πηγή: aitosports.gr