Καλή εμφάνιση και νίκη για τον ΠΣ Πρέβεζα, 0-3 την ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, η ομάδα του ΠΣ Πρέβεζα πέρασε εύκολα από τον Αρχάγγελο επικρατώντας της ΑΕΚ με 0-3.

Η ομάδα του Αδάμ Βασιλάκη είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο παρά την υπεροχή δεν μπόρεσε να κάνει αυτές τις ευκαιρίες που θα τις επέτρεπαν να πετύχει κάποιο γκολ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία για την Πρέβεζα ήταν στο 27΄, όταν ο Μπόμπορης μόνος απέναντι στον Ισπόγλου δεν τα κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 44′, όταν ο Τουμανίδης εκτέλεσε φάουλ αιφνιδιάζοντας τον Λιάσκο που απέκρουσε με δυσκολία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΣ Πρέβεζα μπήκε πιο σοβαρός και στο 52΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Μπρούβας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπόγλου και έκανε το 0-1.

Αυτό το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του ΠΣ Πρέβεζα και στο 65΄ ο Καρπούζος, που κέρδισε διαδοχικές κόντρες πλάσαρε ιδανικά τον Ισπόγλου για το 0-2.

Ο ΠΣ Πρέβεζα συνέχισε να επιτίθεται για να πετύχει και άλλο γκολ και αυτό ήρθε στο 92′ όταν μετά από πάσα του Καρπούζου ο Καρίπογλου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπόγλου κάνοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Λαφαζάνης

Βοηθοί: Πάτσης-Κώτσης

ΑΕΚ Αρχαγγέλου (Παναγιώτης Καραμούτσιος): Ισπόγλου, Αντωνίου, Dedi, Ζήσης, Λέζος, Κουμπής, Ευθυμίου (84΄Αναστασίου), Τσενικόγλου Χ., Τουμανίδης, Γεωργατσέλης (72΄Σοφόπουλος), Καναβός (79΄Μηριούνης).

ΠΣ Πρεβεζα (Αδάμ Βασιλάκης): Λιάσκος, Τουργέλης (73΄Καράκης), Βουλιστιώτης (46΄Φραγκολιός), Diaw, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Κτενάς (58΄Καρπούζος), Γκίνι, Μπόμπορης, Καρίπογλου