Όσο έπρεπε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, 3-0 την ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Άνετο απόγευμα είχε ο Τηλυκράτης Λευκάδας που επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ Αρχαγγέλου με σκορ 3-0.

Εξ αρχής ο Τηλυκρατης Λευκάδας ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στην ΑΕΚ Αρχαγγέλου, και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί η ομάδα του Άγγελου Μπέκα πήρε με άνετο τρόπο τη νίκη επικρατώντας 3-0.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από το ξεκίνημα έδειξαν πως αναζητούσαν το γρήγορο τέρμα που θα… έλυνε τα πόδια της ομάδας και θα έδιωχνε το άγχος.

Αυτό, ήρθε στο 22ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Περιστέρης  άνοιξε το σκορ για το 1-0, και τρία λεπτά αργότερα ο Δημουλιάς έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπόγλου. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με τον Τηλυκράτη να ελέγχει στο έπακρο τον αγώνα και να μην απειλείται παρά ελάχιστα από την ομάδα της ΑΕΚ Αρχαγγέλου. Το σκορ πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο 80΄ όταν ο Μακρυγιάννης έκανε το 3-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα στο 10ο λεπτό ο δεύτερος βοηθός διαιτητή Πάσχος δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και τη θέση του πήρε παλαίμαχος διαιτητής από την εξέδρα.

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Λαφαζάνης-Πάσχος

ΑΕΚ Αρχαγγέλου (Παναγιώτης Καραμούτσιος): Ισπόγλου, Γλάρος (Σταύρακας), Dedi, Αντωνίου, Λέζος, Κουμπής, Τσενικόγλου Χ. (Αναστασίου), Ζήσης, Γεωργατσέλης (Μηριούνης), Τουμανίδης, Καναβός.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Άγγελος Μπέκας): Σκιαδάς, Βρεττός (Θειακός), Ορφανός, Καταγής Λ., Ιασωνίδης, Καταγής Σ., Περιστέρης, Κτενάς, Γεωργάκης Ι. (Μακρυγιάννης), Καταγής Γ., Δημουλιάς (Μπουρδούβαλης).