Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζεται για Football League

0
????????????????????????????????????

Προσλαμβάνει νέο προπονητή και σχεδιάζει μεταγραφές η ΑΕ Καραϊσκάκης

Συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας (11/9) το συμβούλιο της ΑΕ Καραϊσκάκης, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό, καθώς ο στόχος της ανόδου επιτέλους επετεύχθη και πλέον οι Αρτινοί καλούνται να οργανωθούν άμεσα για τη συμμετοχή τους στην επαγγελματική κατηγορία.

Πρώτη κίνηση είναι η πρόσληψη νέου προπονητή, με παραστάσεις από τη Football League, ο οποίος θα έχει λόγο άμεσα και στον σχεδιασμό της ομάδας. Εξάλλου, θα γίνουν 7-8 μεταγραφές, για να ενισχυθεί το ρόστερ. Στον μέχρι πρότινος τεχνικό, Ανέστη Ζώη, θα προταθεί να αναλάβει την ομάδα Νέων. Παράλληλα, θα αρχίσουν να «τρέχουν» και οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ. Οσον αφορά την έδρα, όλα δείχνουν πως η ΑΕ Καραϊσκάκης θα παίζει στο γήπεδό της, στους Αγίους Αναργύρους, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στη Football League.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από τον μεγαλομέτοχο, Οδυσσέα Δράκο, αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ, είναι πως η ΑΕ Καραϊσκάκης θα είναι η ομάδα όλου του νομού Άρτας. Γι’ αυτό θα γίνει άνοιγμα σε όλες τις ομάδες για συνεργασία. Εξάλλου, έχουν περάσει 38 χρόνια από την τελευταία φορά που η Άρτα είχε ομάδα στη Β’ Εθνική. Ήταν τη σεζόν 1978-79 όταν η Αναγέννηση Άρτας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική και δεν μπόρεσε να επανέλθει ξανά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Στην ΑΕ Καραϊσκάκης σκέφτονται να προχωρήσουν στην μετονομασία της ομάδας σε Άρτα fc, κάτι που όμως θα γίνει ανεπίσημα φέτος και από τη νέα σεζόν θα είναι το όνομα της ομάδας.

πηγή: liganews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ