Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Καραϊσκάκης στη Football League

0

Με αυτή την ονομασία θα αγωνιστεί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα η ομάδα της Άρτας-Σε σώμα η προσωρινή Διοίκηση.

Ως ΠΑΕ Καραϊσκάκης θα λάβει μέρος στη Football League τη νέα σεζόν το σύνολο του Σάκη Παπαβασιλείου, με τον σύλλογο να προχωράει τις εξελίξεις και να ετοιμάζεται για την σύσταση του σε ΠΑΕ. Ακόμη, η ομάδα της Άρτας στο ΔΣ της όρισε σε σώμα την προσωρινή Διοίκηση που θα απαρτίζεται από τους Γεωργίου Δημήτριο, Νάκη Αθανάσιο, Λιανό Γεώργιο, Αλέξη Κων/νο και Γιαννούλη Γεώργιο.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκαν οι δικηγόροι Δημήτριος Τσαούσογλου και Ιωάννης Καϊντάσης, για να προχωρήσουν την ίδρυση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, που θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«α. Ως επωνυμία να τεθούν οι λέξεις: «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και διακριτικός τίτλος «Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

β. Για τις διεθνείς συναλλαγές της εταιρίας, η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος θα αποδίδονται σε πιστή μετάφραση ή με λατινικά στοιχεία.

γ. Η Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία θα χρησιμοποιεί ως σήμα της το έμβλημα του Ερασιτεχνικού Ιδρυτικού σωματείου Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.

Ακολούθως ορίστηκε η επιτροπή, την οποία προβλέπει ο Νόμος 2725/1999, να απαρτίζεται από τους εξής:

Γεωργίου Δημήτριος

Νάκης Αθανάσιος

Λιανός Γεώργιος

Αλέξης Κων/νος

Γιαννούλης Γεώργιος

Τέλος η Γενική Συνέλευση, αποφάσισε το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ να είναι 300.000 ευρώ, ενώ εξουσιοδοτήθηκαν οι δικηγόροι Πατρών Δημήτριος Τσαούσογλου και Άρτας Ιωάννης Καϊντάσης, για να προχωρήσουν την διαδικασία ίδρυσης της ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ