ΑΕ Λευκίμμης: Την Κυριακή (21/6) εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων “λόγου και τέχνης” του γυμνασίου-λυκείου Λευκιμμης.

Παρευρέθησαν αρκετοι φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και και πρώην στελέχη της διοίκησης και συζήτησαν εφ’ολης της ύλης με τους ανθρώπους που “έτρεξαν” τον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια.
Αρχικά είχαμε την λογοδοσία των πεπραγμένων η αλλιώς τον διοικητικό απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, με την ομάδα μας να μένει τελικά στην κατηγορία.
Στην συνέχεια περάσαμε στην ενημέρωση όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, τα έσοδα και τα έξοδα και τις εισφορές από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας και από τους χορηγούς μας που για πολλοστή φορά στάθηκαν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια του σωματείου μας.
Επίσης αποφασίστηκε την ερχόμενη Κυριακη 21 Ιουνίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου μας, στην Ανάληψη να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου, Γιωτη Αναστάσιο στο 6945524808.
Επίσης μπορεί όποιος θέλει να υποβάλει την υποψηφιότητα του την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας στα γραφεία της Α. Ε. Λ.
Η ώρα προσέλευσης για όσους θέλουν να γραφτούν στα μητρώα του συλλόγου μας ως μέλη και στην συνέχεια να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι από τις 10 π. μ. Μέχρι τις 7 μ.μ.