Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο στον Τηλυκράτη Λευκάδας!

0

Δεκτή έκανε η Πειθαρχική Επιτροπή την καταγγελία του Πανλευκάδιου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη Λευκάδας στον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή κάνει δεκτή την Καταγγελία  του Σωματείου ‘ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ’, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 στον αγώνα Τελικού Κυπέλλου περιόδου 2015-16. Αφαιρούνται τρεις(3) βαθμοί από το Πρωτάθλημα περιόδου 2015-16 και επιβάλλεται χρηματική Ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ(250€) στο Σωματείο «Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014».(ΚΑΠ ΑΡΘΡΟ 23 ΠΑΡΑΓΡ.11)

Βάσει του άρθρου 3 Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Ο., οι αγώνες της 1ης Φάσης Κυπέλλου διεξάγονται με ευθύνη της Ε.Π.Σ.

Με την Δήλωση Συμμετοχής στο Κύπελλο μεταξύ ΕΠΣ και του Σωματείου ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014, ο οποίος αποδέχεται τους όρους.

Στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας οι αγώνες Κυπέλλου διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, (και για τις ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας), όπου σχετικά με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, ισχύει ότι και στο Πρωτάθλημα (βάσει του άρθρου 18 Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ