Για την πρόκριση την Τετάρτη η Δόξα Λευκάδας

Αγώνας κυπέλλου την Τετάρτη στο κλειστό, και πρώτη επίσημη για τη Δόξα, στην αναμέτρηση με τον Δούκα στις 17:00!
Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θέλει να μπει με το δεξί στη νέα αγωνιστική χρονιά και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΣΕ Δούκα.
Η ομάδα του Αμαρουσίου είναι ένα ερωτηματικό, καθώς αποτελεί συγχώνευση με την περσινή ομάδα του Αετού. Για την ακρίβεια, την “απορρόφηση” όπως το έθεσαν οι διοικούντες του Δούκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, η ομάδα του Αετού φέτος έχει μετουσιωθεί σε Δούκα, έχει ενισχυθεί αρκετά, θέτοντας στόχους υψηλούς (με αρκετούς να μιλάνε και για βλέψεις ανόδου) και σίγουρα δεν θα έρθει στη Λευκάδα για να παραθερίσει.
Από την άλλη, η Δόξα που εμφάνισε πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο τουρνουά, δείχνει έτοιμη να μπει στο παρκέ για να διεκδικήσει την πρόκριση. Προγνωστικά δεν χωράνε πριν το ματς, αρχές της χρονιάς, αλλά σίγουρα η κατασκοπία της Δόξας έχει μελετήσει τον αντίπαλο, τόσο σαν μονάδες, όσο και σαν ομάδα. Καρύδας και Ιωάννου επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση.
Το μόνο που μένει πια, είναι ο κόσμος να βρεθεί στο πλάι της ομάδας, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε μια μπασκετική γιορτή πρόκρισης.
Αλέξης Πανταζής