Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη Λευκάδας

0

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική  ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδίατρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα διεξάγει μία σειρά από ενημερωτικές ομιλίες σε όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.

Συγκεκριμένα, ιατροί  μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την  επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.

Το Δ.Σ. του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ καλεί στην εκδήλωση, όλους τους Λευκαδίτες, γονείς και παιδιά και όχι μόνο όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Ακαδημίας μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Η Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και η ακαδημία «Τηλυκράτης» σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας, να παρακολουθήσετε την επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής» Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ