Βαγγέλης Αλεξανδρής:”Θεωρώ πολύ τιμητικό να έρχομαι στην πόλη της Πρέβεζας”

Στην Πρέβεζα βρίσκεται από χθες ο “τίγρης” του ελληνικού μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής, ως επίσημος προσκεκλημένος της οργανωτικής επιτροπής του 5ου “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”.

IMG 1353

Ο κ. Αλεξανδρής έδωσε το παρών στα γήπεδα μπάσκετ του δημοτικού κολυμβητηρίου όπου διεξήχθησαν οι αγώνες για την 3η ημέρα του τουρνουά και ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική -όπως είπε- πρόσκληση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τα παιδιά που με καλέσανε, θεωρώ πολύ τιμητικό να έρχομαι στην πόλη της Πρέβεζας και να μπορώ να δω τα παιδιά να παίζουν και να πω δυο λόγια. Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί μεγαλώνοντας εισπράττω ό,τι έχω δουλέψει σε όλη μου την καριέρα και σαν παίχτης και σαν προπονητής, δηλαδή το σεβασμό και την καταξίωση. Έχω ζήσει περίπου 14 χρόνια στην επαρχία ως προπονητής και γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και για αυτό όποτε με καλούν έρχομαι με μεγάλη προθυμία και μεγάλη καλοσύνη να πω δυο λόγια και να στηρίξω την προσπάθεια. Γιατί αυτή η προσπάθεια εδώ που γίνεται σε ένα μέρος που θα έλεγα όπως και όλη αυτή η πλευρά της Ελλάδας παραμελημένο, χρειάζεται παρουσίες σαν τη δική μου, μόνο και μόνο για να δείξω την αγάπη για το μπάσκετ και για τα παιδιά που παίζουν» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, ο οποίος σήμερα Πέμπτη στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία για όλους τους φίλους του μπάσκετ στον Αποσπερίτη (Αγίου Γεωργίου 27).

πηγή: atpreveza.gr