Αλλάζει το καθεστώς δημοσιεύσεων ανακοινώσεων στο sportime24.gr

Υπήρξε από καιρό ως σκέψη μεταξύ των συνεργατών του SporTime24.gr, ώστε να βάλουμε έναν φραγμό στις ανακοινώσεις των ομάδων που καταφέρονται κατά της διαιτησίας ή της φιλοξενίας αντίπαλων ομάδων.

Είναι βεβαίως τιμή μας η προτίμηση των περισσοτέρων συλλόγων να επιλέγουν το SporTime24.gr για την προώθηση των θέσεων ή των απόψεων τους, όμως οφείλουμε να ορίσουμε μια κόκκινη γραμμή καθώς προκύπτουν αρκετές φορές ζητήματα νομικής φύσεως.

Για τους περισσότερους, το να μεταφέρουμε μια επίσημη ανακοίνωση μιας ομάδας ή ενός φορέα, θεωρείται σωστή προσέγγιση αλλά και στη φιλοσοφία της μη λογοκρισίας από την πλευράς μας, ωστόσο όταν ενσκύπτουν θέματα που προσβάλλουν προσωπικότητες και γενικότερα προκύπτουν θέματα που ξεπερνούν το όριο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, μας βάζουν αυτόματα όλους μας σε άλλες διαδικασίες.

Για το λόγο αυτό, από σήμερα και στο μέλλον, οι ανακοινώσεις τέτοιου τύπου (εκτός των ευχετήριων, ευχαριστήριων και γενικότερα αυτού του ύφους) που θα δημοσιεύονται από το SporTime24.gr θα είναι ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ από την ομάδα ή από τον σύλλογο, θα στέλνονται με e-mail η με FAX και πριν δημοσιευτούν το SporTime24.gr  θα συμβουλεύεται τη νομική άποψη για την οριστική δημοσίευση.

Με εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα του sportime24.gr