Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας  Αμάραντος στο sportime24 μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Ένωσης

0

Μετά τη μεγάλη νίκη της Ένωσης στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου και έδρα του Απόλλωνα ΝΛ για φέτος, μιλήσαμε με τον προπονητή για την φετινή προσπάθεια της ομάδας της Πρέβεζας, για τους στόχους, τα νέα παιδιά, αλλά και τον αγώνα που παρακολουθήσαμε.

Ερ.:Η ομάδα σας έδειξε πραγματικά ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρ’ όλο που αποτελείται από νέα παιδιά. Είναι δεμένη ομάδα, γρήγορη, με αυτοματισμούς και ταλέντο. Πείτε μας για την Ένωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχουμε μια νεανική ομάδα που ο μέσος όρος της είναι τα 18 χρόνια. Τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό που απομένει να τους δώσουμε είναι η τακτική μέσα στο γήπεδο. Είναι αρκετά γυμνασμένοι, όπως είδατε κι εδώ σήμερα το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσουνε λίγη ακόμα εμπειρία. Κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα θα τους βοηθήσουν όπως κι εγώ κι ο γυμναστής της ομάδας. Έχουμε ανεβάσει 7 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, τα οποία είναι 15 χρονών αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα βοηθήσουμε ώστε να προσαρμοστούν.

Ερ.: Θέλετε να μας πείτε για τους στόχους της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο;

Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλή μπάλα. Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Να παίξουμε καλή μπάλα και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ερ.:Πείτε μου λίγο για τη σημερινή, ομολογουμένως εκπληκτική εμφάνιση.

Σήμερα τα παιδιά ξεκίνησαν καλά από τα πρώτα λεπτά. Μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το εικοσάλεπτο  κυριαρχήσαμε και προηγηθήκαμε. Παρ’ όλα αυτά η εμπειρία κάποιων παιδιών από την αντίπαλη ομάδα τους έδωσε την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς και να πετύχουν την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο. Αυτό που τους είπα στην ανάπαυλα, ήταν  να παίξουμε κάτω τη μπάλα και να μην παρασυρθούμε στο ψηλό παιγνίδι των αντιπάλων. Τα παιδιά έκαναν ακριβώς αυτό το πράγμα και μέσα στα 15 πρώτα λεπτά έγινε το σκορ 2-5 όπως είδατε.

Θα ήθελα να προσθέσω ένα ευχαριστώ για την πολύ καλή φιλοξενία της  γηπεδούχου ομάδας και να πω πως θα ανταποδώσουμε στην Πρέβεζα. Από ‘κει και πέρα να υπάρχει υγεία, καλή πορεία σε όλες τις ομάδες αλλά και σε σας που κάνετε τη δουλειά σας. Ευχαριστώ και πάλι.

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ