Νέα φιλική νίκη επί της Αμβρακίας Κωστακιών για Εθνικό Φιλιππιάδας

Πραγματοποιώντας μία πολύ θετική εμφάνιση ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε με 2-0 της Αμβρακίας Κωστακιών στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στην Άρτα.

Θετικά χαρακτηρίζονται τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Γιώργος Γιάννος  από το σημερινό φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Φιλιππιάδας με αντίπαλο την ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών στην Άρτα.

Οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Γιάννου έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις.

Η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι «κυανόλευκοι» έδειξε πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει των αγωνιστικών  υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στο 9ο  λεπτό της αναμέτρησης ο Εθνικός μετά από όμορφη αντεπίθεση ο Καρίπογλου σέρβιρε στον Μιχάλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο νεαρός Παπακίτσος στο 77΄ έκλεψε την μπάλα σέρβιρε στον Λάππα ο οποίος με πλάσε από κοντά έκανε το 0-2 στη φιλική αναμέτρηση.

Διαιτητής: Νίκου

Βοηθοί: Σαρλής Χ.-Καραγιάννης

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Παπαρούνης, Πέτσας, Μπεζεβέγκης, Παππάς, Σταμάτης, Ασπροποταμίτης, Βασίλας, Μπαλαδήμας, Σταμούλης

Έπαιξαν και οι: Μπάκας, Κατσούλας, Λύτος, Σιδηρόπουλος, Παπανίκου, Βερλέκης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Χριστογιάννης, Τόλας, Βραχνός, Μαλλάτος, Καταγής, Μανιώτης, Άτσκα, Ντανάι, Καρίπογλου, Μιχάλης

Έπαιξαν και οι: Τρανουλίδης, Δημουλάς, Λάππας, Παπακίτσος, Λέντζος, Ζώης, Μπάχα, Κουμπής, Πόρος, Μπότσαρης, Τσουλάης