Ανακοίνωση-κάλεσμα από Αμβρακία Κωστακιών

«Ανακοίνωση-κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό των Κωστακιών και όχι μόνο εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση της Αμβρακίας με σκοπό τη συγκρότηση ενός ισχυρού Δ.Σ. Μια παρέα επτά φίλων, όπως λένε και οι ίδιοι, έχει βγει μπροστά με σκοπό την αποφυγή του πρωτοδικείου, περιμένοντας ακόμη τέσσερα άτομα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί Δ.Σ. Τέλος , μέσα στις επόμενες ημέρες τονίζουν πως θα ανακοινωθεί διοίκηση, όπως και προπονητής, με σκοπό να ξεκινήσει προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Αμβρακία που βγήκε μετά από συζητήσεις – διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών της σεβόμενη την ιστορία του Συλλόγου και τον κόσμο του Συλλόγου, αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει , όλο το φίλαθλο κοινό των Κωστακιών και όχι μόνο, για τις περαιτέρω ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει και να βρει το δρόμο της. Είμαστε μία παρέα επτά μέχρι στιγμής φίλων , οι οποίοι με μοναδικό γνώμονα την αγάπη προς την ομάδα , χωρίς υστεροβουλίες , πήραμε την απόφαση να βγούμε μπροστά και να μην επιτρέψουμε η αγαπημένη μας ομάδα να φθάσει στην ύστατη λύση του Πρωτοδικείου.

Στόχος μας είναι να γίνουμε τουλάχιστον ένδεκα και μέσα από εκεί να βγει μία ισχυρή διοίκηση. Πίσω μας είναι τουλάχιστον άλλοι τόσοι , οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας έχουν δείξει ότι θα μας στηρίξουν και θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μας. Δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε κανέναν που θα ήθελε να συμμετάσχει στο εγχείρημα μας . Όποιος έχει αγνές προθέσεις , δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας.  Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στην Γ΄ Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 09/07/2017 θα ανακοινωθεί η διοίκηση του Συλλόγου, προκειμένου αυτή να επιλέξει τον προπονητή και να ξεκινήσει η συγκρότηση και ο σχεδιασμός της ομάδας. Επειδή οι περισσότεροι από εμάς συμμετείχαμε σε προηγούμενες διοικήσεις, αντιλαμβανόμαστε τα λάθη που κάναμε από τις πρώτες προτεραιότητες θα είναι, η ομάδα να συνεχίσει την επάνδρωση από ποδοσφαιριστές του Νομού μας, των οποίων το ταλέντο δε λείπει. Θα γίνουν συζητήσεις και προτάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους , ο προπονητής και οι διοίκηση νομίζουν ότι μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα. Είμαστε της άποψης ότι η αρχή του ενός ανδρός έχει παρέλθει και πλέον η ομάδα μας πρέπει να διοικείται συλλογικά. Μονάχα έτσι θα μπορούμε να μιλάμε για συνέχεια στην ομάδα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά και δε θα φτάνουμε στο σημείο την ύστατη στιγμή να αποφύγουμε το πρωτοδικείο. Για όλα αυτά λοιπόν θα ήταν κρίμα η ομάδα να διαλυθεί. Από εσάς θα θέλαμε να εκτιμήσετε την προσπάθεια  μας να βοηθήσετε ο κάθε ένας με τον τρόπο που μπορεί και στο τέλος να μας κρίνετε με αυστηρότητα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας και θα δείτε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

mikriliga.com