Διαψεύδει ο ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών για Σιαπέρα

Ο ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών επίσημα διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας, στο οποίο σημειώνεται ότι παραχωρήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στην Δόξα Άρτας ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Σιαπέρας.

Αναλυτικά: 

Για σκοπούς σωστής ενημέρωσης του κόσμου μας, αλλά και για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης είδησης και από άλλα Μ.Μ.Ε., επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Σιαπέρας ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών και δεν παραχωρήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

Καλούμε τον κόσμο μας να μην επηρεάζεται από τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν, είτε την προσπάθεια για να κρατήσουμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, είτε τις οποιεσδήποτε κινήσεις για μετεγγραφική ενίσχυση. Άλλωστε, αρκετά από τα δημοσιεύματα «αλληλοσυγκρούονται», κάτι που καταδεικνύει και την υπόστασή τους.

Πάρα το γεγονός ότι τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. χειρίζεται με σοβαρότητα τα θέματα προγραμματισμού στον ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών, θεωρούμε επιβεβλημένο να επαναλάβουμε ότι τα ζητήματα αυτά δεν προσφέρονται για λαϊκή κατανάλωση ή για επικοινωνιακά παιχνίδια. Είμαστε στη διάθεση των λειτουργών του Τύπου καθημερινά, για να ενημερώνουμε αντικειμενικά τον κόσμο μας, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό.

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών