Φιλική νίκη του Τηλυκράτη Λευκάδας 1-0 την Αμβρακία Κωστακιών

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε με 1-0 της Αμβρακίας στους Κωστακιούς στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς δείχνοντας πως βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Το ματς ήταν ανοιχτό με ρυθμό και φάσεις και πέραν του Τηλυκράτη Λευκάδας και η Αμβρακία Κωστακιών έδειξε θετικά στοιχεία, σε ένα ματς όπου οι δυο προπονητές είδαν αγωνιζόμενους όλους  τους ποδοσφαιριστές τους

Ο Ανδρέας Παντζιαράς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα αλλά και να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Τηλυκράτη σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι και κόντρα σε μία ομάδα που θα βρει αντίπαλο της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σαφέστατα αυτό που μετράει και έχει αξία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα με τα πρώτα θετικά στοιχεία να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Το μοναδικό γκολ ο Στέφανος Βασιλείου στο 58΄ με πλασέ από κοντά.

Διαιτητής ο Τσιώρης και βοηθοί οι Κούσουλας-Νούσιας.

Αμβρακία Κωστακιών: Ραχιώτης, Πέτσας, Παπαρούνης, Βασίλας, Παπανίκου, Μπεζεβέγκης, Ασπροποταμίτης, Νταλάκας, Σταμούλης, Παππάς, Σταμάτης.

Έπαιξαν και οι: Τσαμπάς, Λύτος, Βαρέλης, Μπαλαδήμας, Κατσούλας, Τσόλκας.

Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραγκούνης, Τσελάι, Μπαλί, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Ορφανός, Γκλέισον, Κούσης, Γεωργάκης, Μακρυγιάννης.

Έπαιξαν και οι: Γκιμούσης, Κτενάς, Βρεττός, Καταγής, Βασιλείου, Σιδέρης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Κοντογιάννης, Ρεκατσίνας.