Το ματς της αγωνιστικής: Αμβρακικός Β. vs Θρίαμβος Λ.

Στην 4η αγωνιστική το ματς που προσελκύει τα βλέμματα είναι η αναμέτρηση του Αμβρακικού Βόνιτσας με τον Θρίαμβο Λούρου.

Σίγουρα η αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους έχει δώσει μια νέα πνοή και ελπίδες για ανάκαμψη το δυνατόν συντομότερο. Ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας στις λίγες μέρες που βρίσκεται στο Λούρο έχει δει το κλίμα να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, και ειδικά μετά την άνετη επικράτηση επί του ΑΟ Παλαίρου.

Για το αν τελικά το θετικό κλίμα στην ομάδα και η ψυχολογία θα καταφέρουν να μετατρέψουν μέσα σε λίγες μέρες τον Θρίαμβο Λούρου στο μοντέλο που είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της ομάδας, θα απαντηθεί το Σάββατο το απόγευμα, δηλαδή μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Βόνιτσα.

Οι απαντήσεις όμως θα έρθουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει πρώτα να “φιλτραριστούν” από το φαινόμενο ΠΑΣ Αμβρακικός που μέχρι τώρα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, με περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια, καθώς ο προπονητής που ήρθε φέτος σίγουρα έχει πολλά πράγματα να διορθώσει μέχρι το χειμώνα.

Ο λόγος για τον περσινό προπονητή του Θριάμβου, Άρη Φερεντίνο, που μαζί γλέντησαν την κατάκτηση του κυπέλλου και σίγουρα έχει αφήσει πίσω του αναμνήσεις. Όμως έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Οι δρόμοι Λούρου και Φερεντίνου έχουν χωριστεί και τώρα διασταυρώνονται και πάλι. Αυτή τη φορά ο Άρης θέλει τη νίκη πάση θυσία όσο και να κοστίσει αυτό στον αντίπαλο.

Οι παίκτες του Αμβρακικού γνωρίζουν πως είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά γνωρίζουν επίσης πως έχουν τις δυνάμεις να πάρουν τη νίκη αν παρουσιαστούν σοβαροί και διορθώσουν κάποιες μικρολεπτομέρειες στην αμυντική τους λειτουργία.

Το μεγάλο ατού του Αμβρακικού δεν είναι άλλο από τον κόσμο του, που σε κάθε αναμέτρηση γεμίζει την κερκίδα ώστε να μην πέφτει καρφίτσα. Οι Βονιτσάνοι θα βρεθούν στο πλάι της ομάδας και θα δώσουν για άλλη μια φορά τον παλμό και τη ζεστασιά της έδρας, ελπίζοντας να δουν την ομάδα τους να καταστρέφει τα σχέδια του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα.

Προγνωστικά σε μια τέτοια αναμέτρηση δεν χωράνε. Είναι ένα ματς με πιθανά όλα τα σενάρια.

Διαιτητής του αγώνα ο Μιχάλης Ρίππης με βοηθούς τους Σίσκα και Χουλιάρα.

 

Αλέξης Πανταζής