Άλλες τρεις ανανεώσεις στον Ναυπακτιακό Αστέρα

Η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και ο πρόεδρος Νίκος Στάικος έχουν στραφεί πρώτα στις ανανεώσεις και θα συνεχίσουν με τις μεταγραφές που θα χρειαστούν για να συμπληρώσουν το υπάρχων ρόστερ με την άφιξη του νέου προπονητή.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης του βασικού κορμού της ομάδας συμφώνησε με την διοίκηση και θα συνεχίσει και την νέα χρονιά. Πρόκειται για τον Νίκο Θωμόπουλο τον έμπειρο ποδοσφαιριστή από την Ναύπακτο που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να βοηθήσει με την εμπειρία του και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν περισσότερο χρόνο την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς αυτό είναι και ο στόχος της διοίκησης.

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα όπως σας ενημερώσαμε έχει ως στόχο να δώσει χρόνο στα νέα παιδιά της ομάδας και να τα βοηθήσει να αναδειχθούν. Έτσι λοιπόν συμφώνησε με τους Ανδρεόπουλο (επιθετικός) και Σιδέρη(τερματοφύλακας) δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι την χρονιά που πέρασε αποτέλεσαν δύο ευχάριστες εκπλήξεις με την απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την διοίκηση της ομάδας να δείχνει την εμπιστοσύνης της .

πηγή: nafpaktianews.gr