Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΟ Πλαγιάς για την διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Πλαγιάς μετά την αναμέτρηση στο Καναλάκι με τον ΠΑΣ Αχέρων όπου ηττήθηκε με 1-0.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πλαγιάς:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας και διαμαρτυρία για το διαιτητικό τρίο Τσιάκου Σ. Αθανασίου Ε. και Παππά Ν. της ΕΠΣ Θεσπρωτίας στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αχέρων στο γήπεδο Καναλακίου.

Ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-0 και παιζόταν οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού, και ο παρατηρητής του παιχνιδιού μιλούσε με τον διαιτητή για την αποχώρηση των φιλάθλων της ομάδας του Καναλακίου που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας τους ποδοσφαιριστές μας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΣ Αχέρων εκτέλεσαν κόρνερ χωρίς το σφύριγμα του διαιτητή και χωρίς να τηρηθεί το fair play την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Μαχαλιώτης βρισκόταν τραυματισμένος μέσα στην περιοχή μας και έτσι “κατάφεραν” και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της μεταξύ μας αναμέτρησης!!!!

Καλούμε όλα τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σεβαστούν την ομάδα μας όπως μας αρμόζει…ΔΕΝ ζητάμε εύνοια αλλά ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

ΤΕΛΟΣ όσον αφορά την “φιλοξενία” της ομάδας μας στο Καναλάκι υποσχόμαστε ότι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ανταποδώσουμε όπως αρμόζει!!!

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΟ Πλαγιάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ