Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Β΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ)

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας

0

Το Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας
Ανακοινώνει τα εξής:
1. Πιστεύουμε πάντα στην βασική αρχή πώς στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
2. Η τρομοκρατία χρησιμοποιείται από ανθρώπους που δεν έχουν επιχειρήματα ενώ η συκοφαντία από ανθρώπους χωρίς ήθος.
3. Στην ζωή όταν είσαι συνεπής και εργάζεσαι σκληρά πέρνεις αργά ή γρήγορα αυτό που σου αξίζει είτε στο αναγνωρίζουν οι άλλοι είτε όχι. Το καλύτερ είναι ότι στο τέλος αναγκάζονται να στο αναγνωρίσουν ακόμη και αυτοί που σε πολέμησαν.
4. Το να προβλέπεις τη σκέψη των άλλων είναι διορατικότητα το να την ερμηνεύσεις εσύ όπως θέλεις είναι ανοησία.
5. Η αγάπη των γύρω σου δεν είναι πάντα δεδομένη και πρέπει να την διεκδικείς ανοίγοντας τις πόρτες σου και όχι κλεινοντάς τες.
6. Η προσπάθεια ταύτισης των προσωπικών σου απόψεων με συλλογικές αντιλήψεις που δεν έχουν υποστεί την βάσανο της εξαντλητικής συζήτησης με αυτούς που τις αφορούν αλλά ακόμα χειρότερα η ψευδαίσθηση ότι αυτές έχουν γίνει και ευρύτερα αποδεκτές στο πλαίσιο της διασυλλογικότητας δείχνει την αδυναμία και τον φόβο αυτών που τις εκφράζουν μήπως και δεν τύχουν της ανάλογης αποδοχής.
7. Συγχαρητήρια δίνουμαι σε αυτούς που τα αξίζουν. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Δ.Σ. και στα μέλη του Αετού Αγιάς για το στολίδι που φτιάξανε με την βοήθεια του Δήμου μας κ ορισμένων συμπολιτών μας με αθλητικές ευαισθησίες και αγνά πατριωτικά αισθήματα. Αν και εμείς δεν είχαμε ποτέ την πρόθεση να το δηλώσουμε ως βασική μας έδρα είμαστε βέβαιοι πως θα μοιραστούμε την χαρά να γιορτάσουμε μαζί σας τα εγκαίνια αλλά και την άνοδο της ομάδας σας στην Α κατηγορία για να μετριάσουμε έτσι και την πίκρα μας από την δικιά μας αποτυχία. Επίσης είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε και μείς την χαρά να αγωνιστούμε σε αυτό όποτε αυτό χρειαστεί όπως άλλωστε γίνονταν και όλλα τα προηγούμενα χρόνια στο Δημοτικό Γήπεδο Πάργας που είναι η δικιά μας έδρα από όλλά τα σωματεία της περιοχής.

Με συναδελφική αγάπη
Το Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ