Ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού

Η ΑΕ Καραϊσκάκης εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού με την Αχαϊκή (28/05, 17:00) στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Αναλυτικά:

Με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας ήτοι του Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικού Υποδιευθυντή, της ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (κύριο Γιαννούλη Γεώργιο Αντιπροέδρου),της ΑΕ ΑΧΑΙΚΗΣ κύριο Γκουτσούλια Πέτρο (μέλος της Δ.Σ της ομάδας) ,του υπευθύνου λειτουργίας του γηπέδου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, της Δ.Ε.Α.Β.και της Ε.Π.Ο, ενόψει της  διεξαγωγής του τελικού ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ – ΑΕ ΑΧΑΙΚΗΣ,που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ,την Κυριακή 28/ 05 /2017 και ώρα 17.00′ ,έγινε σύσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή του ανωτέρου αγώνα.

Κατόπιν συζητήσεων και προτάσεων αποφασίστηκαν τα ακόλουθα.

1  α) Για την αναφερόμενη στο θέμα αθλητική εκδήλωση θα εκδοθούν συνολικά εννιακόσια (900) εισιτήρια και (100) προσκλήσεις. Τα εισιτήρια αφού σφραγιστούν από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή (Α.Τ. Αγρινίου) θα διατεθούν με μέριμνα της διοργανώτριας αρχής στα διαγωνιζόμενα σωματεία ως κατωτέρω. i) Τριακόσια(300) εισιτήρια στην ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ και (30) προσκλήσεις,  ii) Τριακόσια εισιτήρια (300) στην ΑΕ ΑΧΑΙΚΗ και (30) προσκλήσεις,  iii) Tα εναπομείναντα τριακόσια (300) εισιτήρια θα διατεθούν από την διοργανώτρια Αρχή (Ε.Π.Ο.)  μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,για της ανάγκες των λοιπών φιλάθλων Τα εισιτήρια θα διατίθενται με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας η διαβατηρίου ενός εκάστου φιλάθλου.

β) Οι θύρες που θα λειτουργήσουν κατά την διεξαγωγή του αγώνα είναι οι θύρες 1, VIP ,2 και 4 .

-Οι φίλαθλοι της ομάδας ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, θα εισέλθουν στη θύρα 1 του γηπέδου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (από την πλευρά της πλατείας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ) .

-Οι φίλαθλοι της ΑΕ ΑΧΑΙΚΗΣ από την θύρα 4 του γηπέδου( από την πλευρά του πεζόδρομου Νικηταρά).

-Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια θα εισέλθουν στη θύρα 2 του γηπέδου.

-Ουδείς φίλαθλος θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να κατέχει σφραγισμένο εισιτήριο.

-Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να φέρουν απαραίτητα μαζί τους το εισιτήριο και την Αστυνομική τους  Ταυτότητα η Διαβατήριο, καθόσον ο έλεγχος των στοιχείων ταυτότητας τους υπόκειται στην κρίση της Αστυνομίας.

-Τέλος δεν θα επιτραπούν πανό η πλακάτ με προκλητικό η υβριστικό περιεχόμενο.

 

Εκ του Δ.Σ.

(ΥΓ) Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι της ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ μπορούν να τα προμηθεύονται από  (COFFEE ART  περιφ.οδός 105 Άρτα, είσοδος εκθ. κέντρου. Υπεύθυνος  κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ)