Ανακοίνωση του Εθνικού Φιλιππιάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα μετά τη ΓΣ της Τετάρτης (22/6) το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Αναλυτικά:

Μέσα σε ένα αθλητικό κλίμα ενότητας αλλά και προβληματισμού για το μέλλον του Εθνικού, διεξήχθη η επαναληπτική γενική συνέλευση του Εθνικού Φιλιππιάδας την Τετάρτη  22/06/2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας, όπου έγινε ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός.

Ακούστηκαν πολλές προτάσεις για τον οικονομικό και αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η γενική συνέλευση με ομόφωνη απόφαση πρότεινε στο Δήμαρχο Ζηρού, Νικόλαο Καλαντζή, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας να να αναλάβει πρωτοβουλίες μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας, Αθανάσιο Λιόντο (αλλά και με άλλους παράγοντες της ομάδας) προκειμένου να στελεχωθεί ύστερα από την παραίτηση ορισμένων μελών του ΔΣ, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας την εμπειρία καθώς και την ανανέωση.

Εγγραφές νέων και παλιών μελών της ομάδας συνεχίζονται με ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου. Επίσης, διάχυτη είναι η άποψη ότι και τη φετινή χρονιά με τη βοήθεια όσων περισσοτέρων γίνεται, θα γίνει το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας με σκοπό την επίτευξη των στόχων της. Οι εγγραφές μελών γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00-20:00 στα γραφεία της ομάδας η απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Εθνικού.

Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας