Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία της Δόξας Ωρωπού

Ανακοίνωση που διαμαρτύρεται για την διαιτησία, εξέδωσε η ομάδα της Δόξας Ωρωπού, για τον σημερινό αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Ωρωπού:

«Αν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που στόχος του είναι να φέρει τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό, συναντούμε διαιτησίες σαν τη σημερινή του κ. Ζιώγα, τότε επιτυγχάνουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
Είναι ντροπή, αυτός που καλείται να διασφαλίσει την τήρηση των κανόνων, να τους καταπατά με αυτό τον τρόπο.
Είναι ντροπή, να αρνείσαι σε μια ομάδα που σήμερα έπαιξε καταπληκτικά και θα μπορούσε να κερδίσει με 4 και 5 γκόλ διαφορά, να γιορτάσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Είναι ντροπή, στο σημείο όπου το 0-2 μπορούσε να γίνει 0-3 και να μείνει ο Θρίαμβος με 10 παίκτες και άσχημη ψυχολογία, ο κ. Ζιώγας με ένα ευφάνταστο σφύριγμα, να αφήνει τη Δόξα Ωρωπού με 10 παίκτες και φυσικά να αποσιωπά το πέναλτυ.
Είναι ντροπή, όταν όλοι έχουν δει τι έχει συμβεί, και ακόμη και οι αντίπαλοι παραδέχονται την ανωτερότητά σου.
Είναι ντροπή, γιατί ούτε ο προπονητής αλλά ούτε και οι παίκτες και οι φίλοι του Λούρου θέλουν να κερδίζουν με αυτό τον τρόπο.
Είναι ντροπή, γιατί όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό το αγαπάμε πραγματικά και τέτοιες ενέργειες το απαξιώνουν και μας πικραίνουν.
Το Δ.Σ. της Δόξας Ωρωπού, λοιπόν, θα περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, κυρίου Δράκου, και ελπίζουμε ότι έστω και ηθικά θα δικαιωθούμε. Εμείς από την πλευρά μας, δίνουμε την υπόσχεση σε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι θα προσπαθούμε κάθε Σάββατο να παίζουμε όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί σε αυτό αποσκοπούμε και αυτό επιδιώκουμε.
Κάποιοι, όταν παλεύαμε να σταθούμε στα πόδια μας, μας χτύπησαν από μέσα και συνεχίζουν να το κάνουν.
Κάποιοι, τώρα που δυναμώνουμε, μας χτυπούν απ’ έξω.
Αντέχουμε, δυναμώνουμε, συνεχίζουμε.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Θρίαμβο Λούρου για την άψογη φιλοξενία του.»
Δ.Σ. Δόξας Ωρωπού