Εν αναμονή εξελίξεων

Η κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής, Α.Ε. Καραϊσκάκης, περιμένει τις αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μπορεί οι Αρτινοί να μην κέρδισαν αγωνιστικά την άνοδο, μιας και τερμάτισαν πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες για προβιβασμό στην ανωτέρα κατηγορία.

Ο λόγος για την περιβόητη αναδιάρθρωση, που θέλει και τους δευτεραθλητές των ομίλων της Γ’ Εθνικής να ανεβαίνουν στη Β΄Εθνική και την κατηγορία να «σπάει» σε δύο μέρη, τον βόρειο και το νότιο όμιλο. Αυτό εκμεταλλεύονται και οι ενδιαφερόμενες ΕΠΣ, οι οποίες ασκούν πιέσεις στην ΕΠΟ, μιας και στην ομοσπονδία βρίσκονται ενόψει εκλογών. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπήρξε και η τοποθέτηση της ΕΠΣ Άρτας, που ήθελε τον προβιβασμό και των δεύτερων των ομίλων. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, το αν, δηλαδή, η αναδιάρθρωση θα υλοποιηθεί ή όχι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, οι Ηπειρώτες περιμένουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις των γεγονότων. Αν, δηλαδή, θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου για τη Football League ή θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Θεοδοσιάδης, παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: liganews.gr