Αναμονή για την Γ.Σ. που θα φέρει εξελίξεις στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Σε στάση αναμονής βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο του Εθνικού Φιλιππιάδας ενόψει της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης η οποία θα κρίνει πολλά σχετικά με την επόμενη μέρα.

Η ημερομηνία της  Γ.Σ. δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά εκεί θα φανεί ποιοι παράγοντες θα δηλώσουν ενδιαφέρον για να ασχοληθούν διοικητικά με τους «κυανόλευκους».

Πρόσφατα ο πρόεδρος κ. Θανάσης Λιόντος δήλωσε ότι έχει κουραστεί να τραβάει το «κουπί» μαζί με 2-3 άλλα άτομα και ζήτα βοήθεια από επιχειρηματίες της Φιλιππιάδας.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει παρότι, έστω και την τελευταία στιγμή, αναμένεται να βρεθούν ορισμένοι επιχειρηματίες στην πόλη που θα στηρίξουν οικονομικά τον Εθνικό για να χτίσει ένα αξιόλογο σύνολο την νέα περίοδο.

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων»  κ. Θανάσης Λιόντος σε δήλωση του στο sportime24.gr τόνισε ότι ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει ιστορία και καλό θα ήταν αν κάποιοι ενδιαφέρονται ν’ ασχοληθούν πραγματικά με τα διοικητικά του συλλόγου να εμφανιστούν στην ΓΣ ώστε να μην έχουμε επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις και να προκύψει άμεσα ένα νέο ΔΣ. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του Εθνικού. Βοήθησα να ΕΝΩΣΩ και όχι να ΔΙΧΑΣΩ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.