Μαζικές ανανεώσεις στην Αναγέννηση Αχερουσίας!

Την ανανέωση 11 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν την περσινή χρονιά στην ομάδα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Αχερουσίας.

Στην ομάδα της Αναγέννησης Αχερουσίας μετά την περασμένη αρκετά καλή πορεία η οποία οδήγησε την ομάδα μια ανάσα από την άνοδο στην Α΄ κατηγορία επιθυμούν την παραμονή όλου του βασικού κορμού προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι υπήρξε «κύμα» ανανεώσεων με 11 ποδοσφαιριστές να παραμένουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ανανέωσαν:  Σάκης Τζίμας, Κώστας Τσαβέλης, Νικόλαος Τσάβος, Κώστας Μπακίας, Παναγιώτης Νικολάου, Γιώργος Σπυρίδωνος, Σπύρος Πλίακας, Λεωνίδας Κωστούλας, Φώτης Τζιμούλης, Κωνσταντίνος Νάκος, και Δημήτρης Κοντοδήμας, ενώ αποδεσμεύτηκε ο Γιάννης Νediaj.

Μετά τη πρώτη ενδεκάδα… ανανεώσεων, αναμένεται να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, θα ξεκινήσει την Κυριακή 28 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Αδάμ Βασιλάκη.