Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια στην Ανατολή

Μια ακόμη μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα πήρε η Γενική Συνέλευση της Ανατολής με τα χρονικά περιθώρια για τους “Πόντιους” να στενεύουν επικίνδυνα.

Ωστόσο χθες αν και ήταν σύσσωμο το παλιό διοικητικό συμβούλιο και αρκετοί άνθρωποι που έδειξαν ενδιαφέρον και δήλωσαν πως θα στηρίξουν την ομάδα ζητήθηκε παράταση ολίγων ημερών ώστε να μπορέσουν να βρουν και άλλους “συμπαίκτες” ώστε να πλαισιωθεί το νέο Δ.Σ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση που ακολούθησε οι απόψεις διίσταντο αφού υπήρχε η άποψη ότι η ομάδα μπορεί να σταθεί στη Γ’ Εθνική με ένα χαμηλό μπάτζετ, ακούστηκαν όμως και απόψεις να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’κατηγορίας.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου στην τέταρτη και τελευταία από ότι φαίνεται Γ.Σ. όπου εκεί θα πρέπει να εκλεχθεί νέο Δ.Σ. και να παρθεί η απόφαση σε πιο πρωτάθλημα θα συμμετέχει τη νέα χρονιά η Ανατολή.

Να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγουν στα τέλη Ιουλίου και αν μια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή υπάρχουν και τα ανάλογα πρόστιμα σύμφωνα με τον ΚΑΠ.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Ανέστη Ζώη θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις για να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

πηγή: passports.gr