Αναβολή στην έφεση του Τηλυκράτη Λευκάδας

Η αποχή των δικηγόρων φέρνει αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει o Τηλυκράτης Λευκάδας κατά της ποινής που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η αποχή των δικηγόρων, φέρνει αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο Τηλυκράτης Λευκάδας για την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά από καταγγελία του Πανλευκάδιου για αντικανονική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή στον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας προφανώς και δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια μετά την επιβολή της ποινής από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και κατέθεσε έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, έτσι ώστε να εκπέσει η τιμωρία και να έρθει η δικαίωση. Η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας, είχε οριστεί για αύριο στις 4.30μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, όμως, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο λόγος είναι η αποχή των δικηγόρων, η οποία έχει προκηρυχθεί από τις 7 Δεκεμβρίου και δεν επιτρέπει στον νομικό σύμβουλο του Τηλυκράτη Λευκάδας να παραστεί και να αγορεύσει σε οποιοδήποτε δικαστήριο πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Άδεια για την εκδίκαση που έχει μπροστά του ο Τηλυκράτης Λευκάδας δεν χορηγείται στους δικηγόρους από τον σύλλογό τους, παρά μόνο για να παραστούν στην Επιτροπή Εφέσεων και να ζητήσουν την αναβολή της απόφασης λόγω της αποχής τους. Ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, που εκπροσωπεί νομικά τον Τηλυκράτη, έχει ήδη έρθει σε επαφή με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ κι έχει ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη. Έτσι, αύριο θα παραστεί απλά για να επικυρωθεί ότι αναβάλλεται η εκδίκαση και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Η πιθανότερη είναι η 16η Μαρτίου, μια ημέρα μετά τη λήξη της αποχής των δικηγόρων.

Στον Τηλυκράτη Λευκάδας παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για δικαίωση στη συγκεκριμένη υπόθεση. Υπενθυμίζουμε πως στους «κυανέρυθρους»  επιβλήθηκε ποινή αφαίρεση τριών βαθμών και 250 ευρώ πρόστιμο. Οι «κυανέρυθροι»  έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία τα οποία θα προσκομίσουν στην εφέσεων, προσδοκώντας να ανατρέψουν την αρχική απόφαση. Στόχος είναι και να μειωθεί τόσο η χρηματική ποινή όσο προφανώς και να αρθεί η αφαίρεση βαθμών που έχει επιβληθεί στον Τηλυκράτη Λευκάδας.