«Άνοδος χωρίς μπαράζ»

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας σε Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης για προβιβασμό στη Football League χωρίς μπαράζ

Στη Football League απευθείας ανεβαίνουν Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως ενημέρωσε τις ομάδες και τις αρμόδιες ΕΠΣ η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Στην απόφαση αυτή, αναφέρεται πως μετά τη δήλωση αποχώρησης του Ηρακλή από το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προέκυψε και δεύτερη κενή θέση, οπότε ο αγώνας μπαράζ τίθεται άνευ αντικειμένου. Πλέον, Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης προβιβάζονται στη Football League για την κάλυψη των δύο κενών θέσεων που προέκυψαν.

Η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε και στην ΕΠΣ Πιερίας, που επρόκειτο να φιλοξενήσει τον αγώνα μπαράζ.

Αναλυτικά:

Προς σωματεία: Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι στην Συνεδρίαση της 11/09/2017 (Νο 3) η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, έλαβε την κατωτέρω απόφαση:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 11/09/2017 (Νο 3) αποφάσισε ότι κατόπιν της από 11-09-2017 (αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 26.278/11.9.2017) δήλωσης αποχώρησης της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας (Football League) και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β’ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν. Δίδεται εντολή να κοινοποιηθεί η παρούσα σε όλα τα αρμόδια όργανα».