ΑΟ Καρυάς: Συζητήσεις για τη νέα χρονιά

Το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει δειλά- δειλά ο ΑΟ Καρυάς.

Η ομάδα του ΑΟ Καρυάς πέτυχε φέτος το στόχο της, που ήταν η παραμονή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Στον ΑΟ Καρυάς έχει ξημερώσει η επόμενη μέρα και χθες έγινε μία πρώτη συζήτηση σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει το σύλλογο να παίζει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Το υπάρχον ρόστερ και η λειτουργία της ομάδας είναι τα πρώτα θέματα προς συζήτηση, ενώ θα γίνει κουβέντα και με τον Αλέξανδρο Βλασσόπουλο για τη νέα χρονιά.

Οι παράγοντες του ΑΟ Καρυάς θα θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που υπάρχουν και θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αφού γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και οριοθετηθούν οι στόχοι, θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους παίκτες, ενώ ο Αλέξανδρος Βλασσόπουλος θα παραδώσει την έκθεση του.

Το ζητούμενο για τον ΑΟ Καρυάς είναι να μεγαλώσει το ρόστερ του, ενώ θα πρέπει να θεωρείται ότι θα γίνουν ορισμένες προσθαφαιρέσεις εν όψει της νέας χρονιάς.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.