Το όνειρο της Α2 έγινε πραγματικότητα για τον ΑΟ Πρέβεζας

Η νεανική ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Πρέβεζας κατάφερε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλου την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητή και των παιχτών ήταν πολύ δύσκολη γιατί όλες οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικές. Σύσσωμοι όμως κατάφεραν το δειλό όνειρο να το κάνουν πραγματικότητα αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι αθλητές του συλλόγου είναι μαθητές λυκείου και μάλιστα της Γ΄ τάξης, βοηθούμενοι από δύο έμπειρους αθλητές του Βασίλη Ζήση και του Κωνσταντίνου Χατζή.

Ευχαριστούμε τους ”Ιππόκαμπους” και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και βοήθησαν τους παίχτες να κάνουν την υπέρβαση, να στεφθούν πρωταθλητές και να κοιτάνε με χαμόγελα το πρωτάθλημα της Α2.Ακόμη ευχαριστούμε την σχολή χορού της Μαριέττας Γκούμα που με την παρουσία τους έδωσε μία εύθυμη νότα στις διακοπές του αγώνα.

Τέλος ευχαριστούμε το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας για την βράβευση των αθλητών μετά το πέρας του αγώνα όπου παρευρέθηκαν στην τελετή λήξης του καρναβαλιού.