Στον ΑΟ Σύρου ο Βαγγέλης Γατσέλος

Στον ΑΟ Σύρου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο αμυντικός Βαγγέλης Γατσέλος που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Σε άλλη μια σημαντική προσθήκη προχώρησε σήμερα ο Α.Ο Σύρου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Γατσέλο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας, που έκανε λόγο για ταξίδι «αστραπή» του Φώσκολου προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην θέση του αμυντικού χαφ, ενώ παίζει με χαρακτηριστική ευκολία και στην θέση του στόπερ. Η συμφωνία ήρθε πριν λίγες ώρες, με τον Γιώργο Φώσκολο να πραγματοποιεί ταξίδι αστραπή εκτός Σύρου (Σαββατοκύριακο) προκειμένου οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Η επιλογή Γατσέλου, ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη, ο οποίος τρέφει μεγάλης εκτίμησης για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Ο Γιώργος Φώσκολος δεν χάλασε το χατίρι στον Συριανό τεχνικό και με στόχο πάντα το καλό της ομάδας και του Συριανού ποδοσφαίρου επένδυσε σε έναν παίκτη που αναμφίβολα έρχεται για να κάνει τη διαφορά.

Ο αθλητής ανήκει στον Εθνικό Φιλιππιάδας και αναμένεται το Σάββατο να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του, πριν κατηφορίσει για το νησί της Σύρου.

Στα 11 χρόνια παρουσίας του στο ποδόσφαιρο, έχει 7 γεμάτες σεζόν με τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ παράλληλα έχει περάσει από συλλόγους όπως οι : Εθνικός Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα και Κεραυνό Θεσπρωτικού.

πηγή