Απέσυρε τη μήνυση κατά Γκιρτζίκη ο Τρομπούκης, λίγο πριν τη σύλληψη

Αποσύρθηκε από τον Θανάση Τρομπούκη η μήνυση σε βάρος του Γιώργου Γκιρτζίκη για τον αποκλεισμό δύο εκπροσώπων της ΕΠΣ Άρτας από την ψηφοφορία.

Το… σίριαλ συνεχίζεται στη ΓΣ της ΕΠΟ! Ενώ η αστυνομία είχε φτάσει στο χώρο της συνέλευσης με στόχο να περάσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη από τη διαδικασία αυτοφώρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος ξέσπασε αντικρίζοντας την αστυνομία που ήταν έτοιμη να τον συλλάβει.

Ο κ. Τρομπούκης δέχτηκε πιέσεις από τα μέλη των άλλων ενώσεων και ο ίδιος εν τέλει αποφάσισε να αποσύρει τη μήνυση, συνεχίζοντας να εκφράζει το παράπονο ότι δεν εγκρίθηκαν τα δύο μέλη της Ένωσής του στην ψηφοφορία για τον διοικητικό απολογισμό.

Νωρίτερα ο Γιώργος Γκιρτζίκης βλέποντας την αστυνομία στο χώρο είχε δηλώσει από το βήμα: «Έγινε κι αυτό! Το είδατε, ήρθε εδώ το όργανο που εκτελεί εντολές. Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα γλιτώσει από μένα τον εγκληματία, που ήρθαν να με συλλάβουν. Θα μείνω εδώ σε αυτή την αίθουσα κι ας καμαρώνουν αυτοί που θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο. Εγώ θα μείνω για όσο χρειάζεται και θα μείνω όρθιος, με όλες τις μεθοδεύσεις και όλα όσα έχουν γίνει. Τουλάχιστον θα φύγετε από αυτή την αίθουσα και θα πείτε ότι ‘σώσαμε το ποδόσφαιρο’. Δεν είμαι εγκληματίας ας με πάνε μέσα. Στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καμία πράξη ανήθικη ή πρόστυχη, ούτε έδωσα το δικαίωμα ποτέ. Καμαρώστε κύριοι ποιο ποδόσφαιρο θέλουμε! Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε!».

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των δικαστηρίων και πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω αυτό το πράγμα. Αισθάνομαι κι εγώ άσχημα, αλλά θέλω να δικαιωθώ ηθικά», είπε ο κ. Τρομπούκης δείχνοντας διάθεση να ανακαλέσει τη μήνυση εφόσον εγγραφούν οι δύο εκπρόσωποι του συνδέσμου του. Κάτι που τελικά έκανε παρότι δεν εγγράφηκαν οι δύο εκπρόσωποι.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο ήρθα να το υπερασπιστώ και θα το υπερασπιστώ μέχρι τέλους. Αν δεν είμαι αυτός που θέλετε να συνεχίσω στην ομοσπονδία, θα παραμείνω φίλος, συνεργάτης κι όποια βοήθεια μού ζητηθεί θα την προσφέρω. Δεν είμαι επαγγελματίας. Ξέρετε το βιογραφικό μου. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω κακία στο ποδόσφαιρο. Υπηρέτησα καταδρομέας και συνεχίζω να είμαι καταδρομέας. Είμαι μαχητής, τίποτε άλλο. Κακή λέξη δεν έχω πει για κανέναν, έστω κι αν κάποιος με προκαλεί. Όταν θα φύγω από το ποδόσφαιρο θέλω να έχω το θάρρος να αποκαλώ κάποιους φίλους».

Στο μεταξύ, ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε με 105 ψήφους υπέρ και 61 κατά.

πηγή: sport-fm.gr