Νίκη για Απόλλωνα ΝΛ απέναντι στον ΑΟ Πλαγιάς

20 λεπτά χρειάστηκαν για τον Απόλλωνα Νοτιου Λευκάδας να θέσει τις βάσεις για τη νίκη, και άλλα 70′ για να τις διατηρήσει.

Με τον Γιάννη Γεωργάκη σε πολύ καλή μέρα, αλλά και την ομάδα του Απόλλωνα να δείχνει τα θετικά της στοιχεία σιγά σιγά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέχρι το 20′ με 3-0 και στη συνέχεια κάθισαν.

Η Πλαγιά αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξυπνήσει από τον λήθαργο του 20λέπτου δεν κατάφερε, παρά να μειώσει σε 3-1  όταν ήταν πια αργά.

Ο Απόλλωνας σε δύο ίδιες φάσεις, με τον Φέτση να κλέβει τη μπάλα και να κάνει κούρσα προς την σκόρπια άμυνα της Πλαγιάς, την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Γεωργάκη και αυτός να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Πλαγιάς, βρέθηκε στο 2-0 χωρίς να το φαντάζεται πριν το ματς. Η Πλαγιά είχε ένα σουτ σε εκείνο το σημείο με τον Σταμουλάκη, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δεν δυσκολεύτηκε.

Στη συνέχεια και στο 20ό λεπτό ο Γεωργάκης με κεφαλιά ανέβασε το δέικτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ο ΑΟ Πλαγιάς πήρε μέτρα και προσπάθησε να μειώσει, χωρίς όμως να έχει την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πλαγιά είχε κάποιες καλές στιγμές με σουτ φάουλ του Μωραΐτη Β. να καταλήγει άουτ αλλά και άλλο ένα στη συνέχεια να διώχνει ο Σολδάτος. Στο 70′ Σταμουλάκης βρέθηκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε μειώνοντας σε 3-1. Μια ακόμα καλή ευκαιρία για την Πλαγιά στο 80 με τον Μωραΐτη να προσπαθεί να αποφύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως να κόβεται τελευταία στιγμή από τον αμυντικό.